30 bin TL'ye kadar gaming laptop önerisi

Bütçe
30000
Hocam ekran kartı kaç watt bu laptopun ben bulamadım.
RTX 4050 model 120W, RTX 3050 95W. HP Victus 16 görünürlüğü sade ve hafif taşınabilir bilgisayar. Hybrid GPU kullanırsanız fan sürekli çalışmaz ve maksimum devirlere çıkmaz. İşlemci Turbo hızına çıkmıyor bu modda, eğer işlemci odaklı oyun oynayıp, +(15-20) derece daha sıcak ve fanlar sesli dönsün sıkıntı yok diyorsanız Discrete GPU açacaksınız. Bana iki modda fark nedir dersen sıcaklık derim, FPS olarak çok fark göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Hocam ekran kartı kaç watt bu laptopun ben bulamadım.
Dying Light 1'i RTX 3050 4 GB ile 2K Ultra ayarlarda sorunsuz oynadım. Üst düzey ekran kartı gerektirmiyor. Seçim yaparken yardımcı olur diye belirtmek istedim.

(@DaTTeBayoTheFrog Size hak verdiğim arkadaşa kızdığım için kızgın emojisi attım. O konudan engellendim galiba. Oraya mesaj atamıyorum.)
 
4060 ile 4050 arasında çok büyük bir fark var.
Maks %30 fark var oyundan oyuna değişiyor. Bazı oyunda 10FPS iken bazı oyunda 7FPS fark oluyor. Fiyat farkı çok yoksa 3k ise fiyat farkı alınır 5k ve üstü fiyat farkı varsa alınmaması gerek.
Bilgisayar derken masaüstü kastettiyseniz 20k ya bile
Sence masaüstü muhabbeti mi yapıyorum?
 
Maksimum %30 fark var oyundan oyuna değişiyor. Bazı oyunda 10FPS iken bazı oyunda 7FPS fark oluyor. Fiyat farkı çok yoksa 3K ise fiyat farkı alınır 5K ve üstü fiyat farkı varsa alınmaması gerek.

Sence masaüstü muhabbeti mi yapıyorum?

32K 4060'lı laptop bence 2K çıkılır o laptop için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı