30 yaşında olmak

Lady Hellbender

Kilopat
Katılım
12 Mayıs 2019
Mesajlar
3.970
Çözümler
44

Aradan tam 1 yıl geçti. Yukarda belirttiğim konuda "Yeni başlangıçlar elbette insana heyecan verir." demiştim. Bugün, 30 yaşıma sakin bir şekilde girmeyi planlıyordum ama gel gör ki ne heyecan kaldı ne de aksiyon. Korkunç felaket fecisi bir olay. Ama artık 20'li yılları geride bırakmak, insanı nedense hüzünlendirir ancak henüz yaşadığımızı anlamak da rahatlatır, iyi ya da kötü günler geride bırakılır. Hakketen 1 günde değişmek epey tuhaf ama gerçek(miş). Hayat size, bize, hepimize güzel. Çıkarın tadını...

Son olarak en sevdiğim şarkımı sizlerle paylaşmak istiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
25'ten sonra başlayan 30 yaş sendromu denen bir olay var. Sıkışma hissinin tarifi yok. Hayatı kaçırmışsın tarzı bir his benim tabirimce. Bende yaklaştım 30'a. İnsan zor düşüncelere dalıyor.
Nice yaşlara diyelim hocam. Bir Batman gibi yaşlanın 🦇.
 
Kişisel sorum var hocam en sevdiğiniz Batman filmi hangisi?
 
29 Bence mükemmel bir yaş. Ne çocuk denecek kadar toysun, ne de kart denecek kadar yaşlı. Ama tabi maalesef zamanı durdurmak mümkün değil. Durdurmayı geçtim hızlanmasa yeterdi ama 30'dan sonra müthiş hızlanıyor. (not 39'um)
 
İnsan da 30 yaş gücünün zekasının, kavramasının, sağlığının zirvesinde olduğu yaşdır bunun kıymeti bilinmelidir, ziraki insanlar ebedi hayatlarındada bu yaşta olacaklardır.
 
Doğum gününüz kutlu olsun.
 
Son çıkan The Batman çok çok iyiydi. Fakat Heath Ledger abimizin joker olduğu dönemdeki Batman top 1 sonra The Batman 2.
Batman hayranı biri olarak diyebilirim ki kesinlikle dediğiniz canı gönülden katılıyorum..
 
8 ay var 30, sizin yazdıklarınızı okumadan önce sakin sakin rakamları atlıyordum😅 29 veya 30 ne fark eder, bir hüzünlendim; sakin ama yoğun tempoda hayatıma geri dönüyorum bir kaç dakika sonra yazdıklarınız uçup gidecek aklımdan😇.

Doğum gününüz kutlu olsun 🙏 😊
 

Yeni konular

Geri
Yukarı