theumtkyd
Hectopat
Teşekkür ederim. Realme buds q2 de düşünmüştüm ama bilmiyorum kararsızım.Moripods biraz kaba duruyor kulakta ama siz bilirsiniz bence QCY T13 üde bir araştırın derim.
Teşekkür ederim. Realme buds q2 de düşünmüştüm ama bilmiyorum kararsızım.Moripods biraz kaba duruyor kulakta ama siz bilirsiniz bence QCY T13 üde bir araştırın derim.
Moripods biraz kaba duruyor kulakta ama siz bilirsiniz bence QCY T13 üde bir araştırın derim.
Bir sorun bilgisayar kaldırıyor muCS:GO sunucu aç.
Ben direkt QCY T13 alıp geçin derim yaklaşık 6 aydır kullanıyorum mükemmel fiyatına göre sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Hocam peki memnun musunuz aldığınıza pişman oldunuz mu tasarımı tam benlik ve hızlı şarj özelliği çok iyiymiş. Bir de sizce beyaz mı yoksa siyah mı alınmalı?Bende T13 kullanıyorum çok memnunum sporda 1-2 saat falan kullanıyorum daha şarja takmadım aldığımdan beri 1 hafta oluyor ses kalitesi fiyatına göre güzel uygulamasından ayarlar yapabiliyosun.
Müziklerde herhangi bir cızırtı oluyor mu?Ben direkt QCY T13 alıp geçin derim yaklaşık 6 aydır kullanıyorum mükemmel fiyatına göre sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Bir sorun bilgisayar kaldırıyor mu
Hocam peki memnun musunuz aldığınıza pişman oldunuz mu tasarımı tam benlik ve hızlı şarj özelliği çok iyiymiş. Bir de sizce beyaz mı yoksa siyah mı alınmalı?
Bir sorun bilgisayar kaldırıyor mu
Hocam peki memnun musunuz aldığınıza pişman oldunuz mu tasarımı tam benlik ve hızlı şarj özelliği çok iyiymiş. Bir de sizce beyaz mı yoksa siyah mı alınmalı?
Müziklerde herhangi bir cızırtı oluyor mu?
Müziklerde herhangi bir cızırtı oluyor mu?
Teşekkürler o zaman yarın uyanır uyanmaz alıyorum. Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.