300 TL Gamepad önerisi

Fatura ve garanti olduktan sonra ne olabilirdi 8. nesil kollar en fazla 700₺ azıcık araştırma yaparsan ucuza faturalı bir şey bulursun he ben enyayiyim faturasız ürün alacağım diyorsan ayrı konu tabii…
700 ya da 625 318'e eşit değil hocam. Söyleyeyim dedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220716-020517_Opera.jpg
    Screenshot_20220716-020517_Opera.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20220716-020401_Opera.jpg
    Screenshot_20220716-020401_Opera.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 34
Logitech fanı değilim o arkadaşında olmadığına eminim.
Logitech genel anlamda çok iyi ürünler çıkarıyor son zamanlarda ona lafım yok ama fanı değilim Microsoft Xbox kolu alabilecek kişi zaten 300 TL'lik gamepad ile uğraşmaz sende Xbox fanısın biz bir şey diyor muyuz?

Bende Logitech'in mallarına bir şey demiyorum gerçekten sağlam ancak neden 200₺ saha koyup gerçekten iyi bir konsol almak varken neden Logitech alayım ben Xbox fan boy u değilim ne Intel ne AMD ne Corsair be NZXT ben bütçeye bakar performansa bakar ona göre karar veririm.

İnternette kapa kutu bir sürü kol AMD veya Intel fanları olduğunu bilirdim ancak Logitech fanını ilk defa görüyorum.
Fan mı? Hocam size ilkokulda okuma anlama niyetine bir çalışma yapmadılar mı? Sayfayı yukarı çekip başlığı tekrar okur musunuz? 300 yazıyor (üç yüz) ve siz diyorsunuz ki en kötü 600 liralık bir kolu 318 liralık kolla karşılaştıralım. Torosla BMW 320 karşılaştırmak gibi bu.

Yahu al 500'e alsın al. 200 lirayı kim verecek? 300 yazıyor konuda! Saçmalıyorsunuz azıcık mantık ya.

Azıcık yukarıda yazığımı okur musunuz direk bunu al demiyorum zaten adama azıcık daha bekle azıcık aha biriktir adam gibi uzun ömürlü bir şey al diyorum gece gece kafa mı buluyorsunuz 4. sınıfa giden kardeşim okuduğu şeyi senden daha iyi anlıyor.

Sosyalde bu kadar inatçı üye görmedim cidden git al o zaman sen konu sahibine satarsın ne deyim.

güzel olan şeyde seni bir daha burada görmeyeceğim.

Güle güle.

Azıcık yukarıda yazığımı okur musunuz direk bunu al demiyorum zaten adama azıcık daha bekle azıcık aha biriktir adam gibi uzun ömürlü bir şey al diyorum gece gece kafa mı buluyorsunuz 4. sınıfa giden kardeşim okuduğu şeyi senden daha iyi anlıyor.

Güle güle.
Lanet olsun böyle konuya ya vallahi akşam akşam delirttiniz milleti. Engelliyorum geçiyorum bu ne ya, şu koskoca forumda şimdiye kadar 1 kişi gördüm bu kadar sakat, tebrik ederim 2. oldunuz. İyi akşamlar. Bu mesajdan sonra ceza yiyorsamda yiyeyim forumdan uzaklaşmış olurum bir kaç saatlik tatil olur vallahi bu nedir arkadaş ya.

Lanet olsun böyle konuya ya vallahi akşam akşam delirttiniz milleti. Engelliyorum geçiyorum bu ne ya, şu koskoca forumda şimdiye kadar 1 kişi gördüm bu kadar sakat, tebrik ederim 2. oldunuz. İyi akşamlar.

Gece gece sinirimi hafiflettiniz tebrik ediyorum 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı