300 TL'ye kadar sessiz klavye önerisi

tommy_angelo

Decapat
Katılım
2 Temmuz 2018
Mesajlar
20
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL'ye kadar mümkün olabildiğince sessiz ve hissiyatı güzel bir klavye arıyorum. Işıklandırma ve bilek desteği şart değil. Oyun oynamak için kullanacağım lütfen tavsiye ettiğiniz ürünleri nedenleri ile birlikte yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
 
Sessiz dediğiniz mekanik olmayan ise ve ışıklı mışıklı arıyorsanız Razer Cynosa Chroma var hocam hem mekanik değil hem türkçe Q hem baya ışıklı mışıklı oha yani :D
 
Steelseries 6gv2 kullanıcısıyım. Siyah mekanik tuşları var. Ve gayet sessiz, dayanıklılar. Işıklı mışıklı değil sade hoş bir tasarımı var. Ancak uzun süreli kullanımda klavye tuşlarının üzerindeki işaretler silinebiliyor. Bunun dışında gayet iyi bir klavye tam da fiyatına uygun tavsiye ederim.
 
Sessiz dediğiniz mekanik olmayan ise ve ışıklı mışıklı arıyorsanız Razer Cynosa Chroma var hocam hem mekanik değil hem türkçe Q hem baya ışıklı mışıklı oha yani :D
Mekanik olup olmaması benim içi fark etmez önemli olan verdiği hissiyat ve ışıklı olup olmaması da pek önemli değil. Sessiz, konforlu, fazla güç gerektirmeyen bir şey arıyorum.
 
Sessiz istiyorsan mekanik olmayan alacaksın. Mekanik olmayan çoğu klavye de hemen hemen aynı ses seviyesinde olur zaten. Buna göre seçim yapabilirsin gözüne ne güzel görünüyorsa al.
 
Hocam Frisby FX2 kullanıyorum, mükemmel bir klavye. Fiyatına göre güzel işler çıkarıyor. Mekanik kullandım bir fark göremedim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı