3000-3250 lira ile RX 480 monitör dahil bilgisayar toplama

Katılım
9 Temmuz 2016
Mesajlar
34
Merhabalar. 3000-3250 lira arası bir bütçeye sahibim. Aşırı zorlama ile 3500 liraya dahi çıkarabilirim fakat kritik bir parça olmadıkça çıkmasam daha iyi olur hani :D

Ayın 15'inde sipariş vereceğim ve RX 480'in özel soğutuculu modellerini bekleyecek sabrım olduğu söylenemez :D haliyle Sapphire'in referans modelini alacağım. Vatan, Sinerji gibi yerlerde stok kalmadığından Nova Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum fakat kafama takılan 1-2 şey var.

* Montaj konusunda bilgim olsa da hiç tecrübem olmadığından ve kendime güvenmediğimden montajlı bir şekilde almayı planlıyorum. Kargo Ankara'dan İstanbul'a gelecek. Haliyle ekran kartı sadece iki vida ile tutturulu olacak, sizce o kadar uzun mesafede bir sorun çıkabilir mi?

* Ekran kartının referans soğutucusu bir sorun çıkarabilir mi? Eğer gelecekte yetersiz gelmeye başlarsa ona ek soğutma sağlamak için yapabileceğim bir şey olabilir mi (odamın sıcaklığını düşürmeyi veya kasaya vantilatör tutmayı düşünmüyorum, hehe)?

Bunların dışında RX 480 ekran kartına sahip monitör de dahil bir sistem toplamanızı isteyecektim. HDD + SDD fena olmazdı fakat bütçeyi aşıyorsa şart değil hani. PC toplama sihirbazı Nova Bilgisayar'ın veya RX 480 stoğuna sahip bir websitesine ait olursa gerçekten mükemmel olurdu. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını rx 480 alırsın.Toplam 3350 tl civarı tutuyor.Anakartı Msi B150 Gaming M3 ile değiştirebilirsin.Rx 480'in referans modelini beklemen faydalı olacaktır. Ayrıca referans modeli çıktığı zaman RX 480 sinerjinin stoğunda olur.
 

Dosya Ekleri

  • sstm.PNG
    sstm.PNG
    30,4 KB · Görüntüleme: 137
  • mntr.PNG
    mntr.PNG
    73,2 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı