3000-5000TL Laptop önerisi

Bütçe
3000-5000

GodOfToruk

Kilopat
Katılım
11 Kasım 2015
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. 3000-5000TL arası laptop önerisi istiyorum (maksimum 5250 belki). Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Şu an yüksek lisans yapmaktayım ve akademisyenlik hedefim var. Yüksek lisansta inanılmaz problem oluyor, masaüstü bilgisayarım var fakat çok eski model ve hiçbir şeye yaramıyor. Laptopta canlı derslere gireceğim, sunumlar yapacağım ve toplantılara katılacağım. Bunlar için alıyorum. Sürekli dizi, film izleyen biriyim ve YouTube'da, orada burada takılırım falan. Oyun oynatsın mı diye soracak olursanız, tabii ki bu fiyat bandında çok zor, orta segmentli oyunlardan tek tük oynatsa yeter benim için. Ne bileyim FM, pes ve Minecraft tarzı oyunlar oynarım genelde. Zaten vaktim de olmaz. Tek şartım RAM'in 8 olmasını istiyorum başka bir ekstra isteğim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Donanım olarak yüksek ve fiyat açısında uygun olarak Hometech Alfa ve i-Life Zed Air modellerini gördüm fakat markalar hakkında biraz fazla şikayet var gibi. Siz neler dersiniz? Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı