3000 serisi ekran kartlarında düşük GPU kullanımı

Ayarları arttırdgımda oluyor fakat değişen bir FPS değeri olmuyor. Apex, CoD Warzone.

Her ikisini de oynamıyorum.

Hocam zaten ekran kartı kendini ihtiyacı kadar kullanır. Yani siz ayarları arttırmadan önce yüzde 50 kullanım 60FPS ise ayarları arttırınca yüzde 70 kullanım 60FPS gibi bir şey olacaktır.

Arkadaşlar 3000 serisi ekran kartı kullananlar WoW'dan tuttun CoD Apex vb bir sürü oyunda sorun yaşıyor 3090, 3080, 3070 ekran kartları düşük kullanım ve düşük FPS veriyor bu sorunu yaşayan var mı?
Oyunları SSD'ye yüklediğine emin misin?

Sadece SSD var bilgisayarda da SSD'yle bu performansın hiçbir alakası yok.

Arkadaşlar 3000 serisi ekran kartı kullananlar WoW'dan tuttun CoD Apex vb bir sürü oyunda sorun yaşıyor 3090, 3080, 3070 ekran kartları düşük kullanım ve düşük FPS veriyor bu sorunu yaşayan var mı?

Böyle bir sorun internette yok 30 60 işlemci kullanmı normal değil.

Dostum benim ekran kartımda 2060 Super bende LoL'de yüzde 9 ekran kartı kullanımı ile 160 FPS alıyorum. Seninki aynı sorunun pahalı versiyonu işte.
Oyunlar her donanıma tam optimize çalışamazlar. Benim bildiğim en optimize oyun World of Tanks'dı. Onu indir bir dene istersen.

Oyunları SSD'ye yüklediğine emin misin?

Sadece SSD var bilgisayarda da SSD'yle bu performansın hiçbir alakası yok.

Hocam zaten ekran kartı kendini ihtiyacı kadar kullanır. Yani siz ayarları arttırmadan önce yüzde 50 kullanım 60FPS ise ayarları arttırınca yüzde 70 kullanım 60FPS gibi bir şey olacaktır.

Peki daha güçlü bir işlemciyle bu da Ryzen 5000 serisi oluyor daha fazla Low ayarlarda daha fazla FPS almak mümkün mü?

Masaüstü sağ tık ardından NVIDIA Denetim Masası sonra 3D ayarlar oradan ekran kartını performansını maksimum a çek.

Böyle bir sorun internette yok 30 60 işlemci kullanmı normal değil.

İşlemci kullanımını tam hatırlamadığımı belirttim ve benim internette olan sorunlar. 3000 series Low GPU usage yazarsan göreceksin.
Masaüstü sağ tık ardından NVIDIA Denetim Masası sonra 3D ayarlar oradan ekran kartını performansını maksimum a çek.
Her türlü software ayarlarını yaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı