3000 TL bütçe'ye gaming laptop önerisi

Orijinal oyunlarla yapılacak iyi bir test bekliyoruz senden :) Dar boğaz olur mu olmaz mı sorusu rüyalarıma girecek nerdeyse. Bir yanıtını net olarak bulalım şu sorunun artık. Ben şunu düşünüyorum o konuda : Ekran kartını dandik duruma düşürecek bir dar boğaz olmasa da GTX765M'den aşağıya çekebilir bu dar boğaz.
Elimde maalesef fazla orijinal oyun yok. Orijinal Crysis 3'ü test etmek isterdim ama babam oyuna ne para verecen diyor. Ah bir 18 yaşıma gelsem de kredi kartı alsam:D:mad: Güç bela humble'dan aldırdım mecbur onları test edeceğim:D Oyunlarda darboğaz olacağını sanmıyorum:D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Haswel'li MSİ'ciklerde 1-2 aya kadar fiyatlarında düşme olur mu ? :) Yani SSD'siz en ucuz ge60 2890'a gördüm o 2600 civarlarına gelirse. Süper olur. :D O zaman alırlar herhalde bana. :D Bir de bizim ev var satılsa şimdi de alcaklar ama hayırlısı artık bekliyorum. :D Egemen Abi n56vz ile ac3 videosu yapmıştım ya şimdi renderledim youtuba atıyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı