3000 TL CPU, anakart ve RAM önerisi

TheFrostorm

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi, 3000 TL'lik bir bütçeyle işlemci, anakart ve RAM almayı planlıyorum. Diğerleri zaten var.
Tercihim I7'den yanadır ama yeni AMD'lerde benim için problem yaratmaz. İşlemciden daha çok işlemciyle giden iyi anakart ve RAM tavsiyeleri için konuyu başlattım ve benim için RAM'in hızı boyutundan daha önemli, ekstra RAM daha sonra da alabilirim. Mümkünse 3000 limiti zorlansın ama aşılmasın. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tartışma başlatmak istemem ama tamamen kararsızım.
RYZEN gerçekten güzel gözüküyor, ama bir yandan sadece gaming için kullanıcam PC'yi.
I7 7700K mı RYZEN 7 1700x mi bir karar veremedim. Internette araştırmama göre RYZEN'ler ilk çıktığında I7 7700k'yı gaming'de geçemedi, ama bios güncellemeleri ve daha fazla destek ile RYZEN'in I7 7700K ya ulaştığını hatta bazı oyunlarda geçtiğini idda edenler var. Ben şuanda bulldoser 8370 kullanmaktayım ve önceden AMD'nin daha fazla core daha fazla performans sözüne kandım, birdaha aynısını yaşamak çok istemiyorum. Bütün fikirlere açığım ve nedenlerinide öğrenmek istiyorum.

Bump

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı