3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000 TL

TheKiller44

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 3000 TL bütçesinde mekanik bir klavye arıyorum. Klavye'de özellikle aradığım özellikler.
  • TKL olmasın, numpad kısmının olmasını istiyorum.
  • Çok önemli olmasa da ek olarak makro tuşları olan bir klavye olursa çok sevinirim.
  • Altında bilek desteği olursa çok iyi olur.
  • Red switch bir klavye istiyorum, duruma göre brown ya da farklı bir switch olabilir fakat blue switch istemiyorum.
Şu anda kullandığım klavye Everest Rampage KB-R12 turret (Rampage Kb-r12 Turret Siyah Usb Beyaz Aydınlatmalı Makrolu Us Layout Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol) klavyeden normalde memnundum fakat son zamanlarda bazen hiç basmıyor, bazen yazıyı çift yazıyor. Uzun süredir kullandığım için değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım klavyeye şekil olarak benzeyecek bir model varsa belirtirseniz sevinirim.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Bütçe artarsa

Hocalarım ikinize de çok teşekkür ederim bende bu klavyeleri çok fazla gördüm fakat basım hissiyatlarına tam emin olamadığımdan emin olamadım. Başka AJAAZ AK992 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…