3000 TL monitör dahil oyun sistemi toplama

kdrkisla

Hectopat
Daha fazla  
Hocam öncelikle herkese kolay gelsin ve teşekkürler... Şimdi bir süredir youtube kanalını ve facebook grubundaki gönderilerini ve buradaki konuları takip ediyorum. Değişik bütçelerdeki sistem toplama videolarını izledim fakat bu camiaya çok uzak olduğum için konuştuğunuz dil bana yabancı bir dilmiş gibi geliyor. Bilgisayar bileşenleri ve diğer donanım elemanları üzerine bilgim sadece isimlerini bilmekten öteye gitmez. Tabi bir hevesle bende bir sistem toplamaya karar verdim ancak dediğim gibi bu konu ile en ufak bir bilgim dahi yok... Bu incelemeler oyun testleri izlemeler aşamasında en çok duyduğum FPS değerinin az olması mı daha iyidir çok olması mi onu dahi bilmiyorum cehaletim o derece yani.

Benim olayım" oyuna gir nişan al ve ateş et" bundan ibaret olacak o nedenle bir yanlış yapmadan önce size danışmak istedim ha bu kadar yoğunluğun içinde cevap verirseniz amenna ancak vermezseniz de videolardan çokça faydalandık canınız sağ olsun. Ben şimdi size beklentilerimi ileteyim sizden de tavsiyelerde bulunmanızı rica edeceğim..

Benim oynayacağım oyunlar az çok belli CS:GO H1Z1 BF1 GTA 5 ve strateji oyunları olacak ve genelde bu sekmentteki oyunlar olacaktır. Ortalama bir sistem istiyorum. Ucuzuna kaçayım da 3 gün sonra yine para harcayayım diyemem zaten şurada oyun oynayacağım 1-2 senem var diyelim çok da maliyetli olmasına gerek yok sonuçta pro oyuncu da değiliz bizim amaç vakit geçirmek eğlenmek umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımcı olursanız çok sevinirim en azından sizin sistemlerinizden bak bu senin işini görür dediğiniz bu sistem varsa onu belirtebilirsiniz. Teşekkürler...

NOT: kasa bütçesi Max 2000-2500 TL arası olursa iyi olur ekrandı klavye mause derken 3000 max limit gibi gözüküyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun:

Giriş Seviye Oyun
AnakartASUS B150M Pro GamingMSI B150M BAZOOKA
İşlemciIntel Core i3-6098PIntel Core i3-6100
Ekran KartıAMD Radeon RX 460 2GBASUS GTX 950 STRIX 2GB
Ortak Bileşenler
BellekHyperX FURY Black 8GB Kit 2666MHz CL15
SSDCrucial MX300 275GB
DepolamaWD 3.5″ 1TB Caviar Blue 7200 RPM
KasaCorsair Carbide 100R
Güç KaynağıCorsair VS650 80 PLUS
MonitörAOC 21.5” G2260VWQ6 – FreeSync, 1ms, 75HzViewSonic 21.5” VX2263SMHL – 2ms, 60Hz
Fiyat (KDV Dahil)3.150 TL3.100 TL
[TBODY] [/TBODY]

Benim önerim budur.
2200 tl sistem.PNG
Monitör olarak da bunu öneririm. Asus VP228TE 21.5" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Led Monitör Fiyatı
Toplam 2670 tl tutuyo geri kalanla da kendinize güzel bir şekilde ekipman alırsınız.

Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler dediğim gibi benim konu hakkında pek bir bilgim yok sizlerin de yardımlarıyla son kararı verip sistemi toplayacağım.bildiğiniz montaj yapıp gönderen siteler var mıdır? yada bileşenleri alıp kendim toplamam mı daha iyi olur ? Pek toplayabileceğimi zannetmiyorum ama deneyeceğim artık.Bir de sormak istediğim bir husus daha var bazı forumlarda 2017 ilk aylarında markalar yeni ürünlerini piyasaya süreceği için diğer ürünlerde fiyat düşebilir gibi yorumlar okudum bunun ne kadar doğruluk ve geçerlilik payı vardır yani ocak-şubat aylarını beklersem değer mi aynı fiyata daha iyi sistemler toplayabilir miyim yoksa 50-100 TL indirimle yine aynı sistemi mi toplamak durumunda kalırım ?

Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler dediğim gibi benim konu hakkında pek bir bilgim yok sizlerin de yardımlarıyla son kararı verip sistemi toplayacağım.bildiğiniz montaj yapıp gönderen siteler var mıdır? yada bileşenleri alıp kendim toplamam mı daha iyi olur ? Pek toplayabileceğimi zannetmiyorum ama deneyeceğim artık.Bir de sormak istediğim bir husus daha var bazı forumlarda 2017 ilk aylarında markalar yeni ürünlerini piyasaya süreceği için diğer ürünlerde fiyat düşebilir gibi yorumlar okudum bunun ne kadar doğruluk ve geçerlilik payı vardır yani ocak-şubat aylarını beklersem değer mi aynı fiyata daha iyi sistemler toplayabilir miyim yoksa 50-100 TL indirimle yine aynı sistemi mi toplamak durumunda kalırım ?
Sinerji ve teknobiyotik siteleri kendisi montajlayıp yolluyolar bilmiyosanız hiç gerek yok onlar toplarlar. Evet yeni işlemciler çıkacak bunlar doğru ama daha 3-4 ay var beklerim diyorsanız ürünler çıktığında yeni bir konu açıp daha iyi sitemler toplanabilir tabi ki de.

3-4 ay uzun bir süre dediğim gibi eğer 3-4 ay sonrasında aynı paraya daha iyi bir sistem mi toplayabilirim yoksa şimdi alacağım ürünler biraz indirime gireceği için aynı sistemi daha az maliyetli mi toplarım yani aslında ikisi de aynı kapıya çıkıyor ama şunu öngöremiyorum 3-4 ay sonrasında arada oluşabilecek fark daha üst seviye bir sistem toplamamıza olanak sağlayacak mı yoksa aynı sistemi biraz daha az maliyetli hale mi getirecek sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

3-4 ay uzun bir süre dediğim gibi eğer 3-4 ay sonrasında aynı paraya daha iyi bir sistem mi toplayabilirim yoksa şimdi alacağım ürünler biraz indirime gireceği için aynı sistemi daha az maliyetli mi toplarım yani aslında ikisi de aynı kapıya çıkıyor ama şunu öngöremiyorum 3-4 ay sonrasında arada oluşabilecek fark daha üst seviye bir sistem toplamamıza olanak sağlayacak mı yoksa aynı sistemi biraz daha az maliyetli hale mi getirecek sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Amd veya Intel'de çalışmadığım için kesin bir şey deyemeyeceğim hocam. :D Bence beklerseniz daha yararlı olur her açıdan ama dediğim gibi uzun bir süre bu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı