- Katılım
- 29 Temmuz 2016
- Mesajlar
- 3.984
AOC 21.5Peki bana 500 tl civarına (50 - 100 geçebilir) amd destekli monitör önerebilir misiniz ?
AOC 21.5Peki bana 500 tl civarına (50 - 100 geçebilir) amd destekli monitör önerebilir misiniz ?
Monitör çok hoşuma gitti. Teşekkürler yardımlarınız için. Elimde iki seçenek var düşüneceğim
Önemli değil efendim, her zamanMonitör çok hoşuma gitti. Teşekkürler yardımlarınız için. Elimde iki seçenek var düşüneceğim
Dark N10 gerçekten kaliteli kasadır. Haklı bir şekilde övüyorlar.Sosyalde birçok kişi bu kasayı övüyor alternatiflerimin arasına koydum bu kasayı da . Bu arada ekran kartınız gigabyte sanırım. Ekran kartımı gigabyte alsam sorun olur mu iyi midir. Pek bilgim yok. Hem aradaki fiyat farkına biraz ekleyip ssd alabilirim şimdiden.
Şu tarz bir açıklama yapmaktan bıktım. Dx12 daha günceldir ve RX 480 Dx12 için daha iyidir. Anlayın artık.Nvidia almak isterseniz alın, sizi zorlamayız. Alabilirseniz RX480 almanızı söyledim, çünkü DX12 ve Vulkan API'sin de GTX 1060'tan daha iyi performans veriyor. Şu anda bu iki API pek kullanılmıyor. Ancak gelecekte daha sık kullanılacağı varsayılarak RX480 daha iyi bir seçenek olabilir. Bu sayede Freesync bir monitör alarak oyunları daha akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Ancak nihayetinde GTX 1060 almak isterseniz bir şey demeyiz, sonuçta her iki kartta sizi üzmeyecek derecede güçlü.
VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖRPeki bana 500 tl civarına (50 - 100 geçebilir) amd destekli monitör önerebilir misiniz ?
Teşekkür ederim. Bu arada monitör olarak arkadaşın dediği aoc mi yoksa sizin dediğiniz monitör mü daha iyi ?Dark N10 gerçekten kaliteli kasadır. Haklı bir şekilde övüyorlar.
Şu tarz bir açıklama yapmaktan bıktım. Dx12 daha günceldir ve RX 480 Dx12 için daha iyidir. Anlayın artık.
Asıl konuya gelirsek B150M karta ihtiyaç yok. H110M bir kart işini görür. I5 6400 alman daha doğru bence. SSD bütçeden ve hemen almış olursun. Kasa iyi fakat Dark N10 daha iyi gibi. Güç kaynağını Aerocool KCAS 600W yada Akasa Viper 600W alabilirsin ikiside 80+ Bronze. Ayrıca RX 480 almalısınız Dx12 ile daha başarılı.
VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR
AOC 21.5
İkiside iyi ve kalitelidir. Ancak daha ucuz olduğu için AOC almanız gerektiğini düşünüyorum.Teşekkür ederim. Bu arada monitör olarak arkadaşın dediği aoc mi yoksa sizin dediğiniz monitör mü daha iyi ?
Zevk meselesi. 22 inç garip olur derseniz Wievsonic. Ucuz olsun derseniz AOC.Teşekkür ederim. Bu arada monitör olarak arkadaşın dediği aoc mi yoksa sizin dediğiniz monitör mü daha iyi ?
Her şeye karar verdim sizin sayenizde. Sadece bir konu hakkında aklımsa soru işaret var. Konu açıp sizi etiketlicemZevk meselesi. 22 inç garip olur derseniz Wievsonic. Ucuz olsun derseniz AOC.
Marka olarak sorarsanız AOC biraz daha kalitelidir sanırım.
Saniyesinde ordayım.Her şeye karar verdim sizin sayenizde. Sadece bir konu hakkında aklımsa soru işaret var. Konu açıp sizi etiketlicem
Peki nasıl etiketlicemSaniyesinde ordayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.