WhySoSaltyy
Centipat
Daha fazla
HyperX Alloy Origins Core TKL
Bütçe çıkabilirseniz bunu öneririm. Arkadaş için aldık ve çok beğendik.
Mekanik olması, sessiz çalışması, Türkçe Q ve TKL olması, tuş hissiyatının ve yazım hissiyatının çok iyi olması, çok beğendik fakat keşke 3.000 TL civarlarında olsaymış.
ulugames.com.tr
Hocam, biz arkadaşın bütçesini aşan klavyeler önerdik.![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Ultra, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.tr
Akko FUN60 3600 TL ile bütçeni biraz zorladığı için MAD68HE alabilirsin.
Klavye ile ilgili bir deneyimim yok.Önerileriniz için teşekkür ederim, fakat ilk olarak Alloy Origins Core bütçenin bayağı üzerinde, o kadar çıkabilir miyim bilmiyorum. İkincisi, hocamın belirttiği gibi Fun60 ve mad68 hem bütçemin üzerinde hem de TKL değil %60, özellikle F1 F2 gibi tuşlara ihtiyacım var Knight Online için, bu yüzden TKL klavye bakıyorum. Şu an aklım hâlâ konu başlığında belirttiğim Logitech klavyede kaldı, hem bütçeyi zorlamıyor hem de TKL olmasının yanı sıra sesi de hoşuma gidiyor.
HyperX Alloy Origins Core TKL
Bütçe çıkabilirseniz bunu öneririm. Arkadaş için aldık ve çok beğendik.
Mekanik olması, sessiz çalışması, Türkçe Q ve TKL olması, tuş hissiyatının ve yazım hissiyatının çok iyi olması, çok beğendik fakat keşke 3.000 TL civarlarında olsaymış.
Hocam 3000 TL üzerinde değil ve kaliteli diye fun 60 Pro'yu önereyim. Arkadaşıma Max olanı almıştık ama stokta kalmamış. Manyetik swtich var. Max'la tek farkı kablosuzda 8K olması. Pro da kablolu 8K diye hatırlıyorum.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
@MakeMyDay neden beğenmedim emojisi attığınız sorabilir miyim? Sizin aksinize en azından bütçesine uygun bir klavye önerdim. Ultrayla aynı özellikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.