3000 TL TKL klavye önerisi

WhySoSaltyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL civarında TKL red switch veya sessiz bir Switch'e sahip, oyun için kullanılabilecek, uzun vadeli kullanımda kaliteli olacak bir klavye arıyorum, şimdiden teşekkürler. Böyle bir klavye önerilmiş şahsen beğendim düşünceleriniz nedir?

HyperX Alloy Origins Core TKL

Bütçe çıkabilirseniz bunu öneririm. Arkadaş için aldık ve çok beğendik.
Mekanik olması, sessiz çalışması, Türkçe Q ve TKL olması, tuş hissiyatının ve yazım hissiyatının çok iyi olması, çok beğendik fakat keşke 3.000 TL civarlarında olsaymış.

Akko FUN60 3600 TL ile bütçeni biraz zorladığı için MAD68HE alabilirsin.

Akko FUN60 3600 TL ile bütçeni biraz zorladığı için MAD68HE alabilirsin.
Hocam, biz arkadaşın bütçesini aşan klavyeler önerdik.
Ayrıca TKL klavye istemiş ama siz önerdiğiniz iki klavyede de mini klavye önermişsiniz.
Önerdiğiniz klavyelerin birisi 60 diğeri ise 68 tuşlu.

Önerileriniz için teşekkür ederim, fakat ilk olarak Alloy Origins Core bütçenin bayağı üzerinde, o kadar çıkabilir miyim bilmiyorum. İkincisi, hocamın belirttiği gibi Fun60 ve mad68 hem bütçemin üzerinde hem de TKL değil %60, özellikle F1 F2 gibi tuşlara ihtiyacım var Knight Online için, bu yüzden TKL klavye bakıyorum. Şu an aklım hâlâ konu başlığında belirttiğim Logitech klavyede kaldı, hem bütçeyi zorlamıyor hem de TKL olmasının yanı sıra sesi de hoşuma gidiyor.

Önerileriniz için teşekkür ederim, fakat ilk olarak Alloy Origins Core bütçenin bayağı üzerinde, o kadar çıkabilir miyim bilmiyorum. İkincisi, hocamın belirttiği gibi Fun60 ve mad68 hem bütçemin üzerinde hem de TKL değil %60, özellikle F1 F2 gibi tuşlara ihtiyacım var Knight Online için, bu yüzden TKL klavye bakıyorum. Şu an aklım hâlâ konu başlığında belirttiğim Logitech klavyede kaldı, hem bütçeyi zorlamıyor hem de TKL olmasının yanı sıra sesi de hoşuma gidiyor.
Klavye ile ilgili bir deneyimim yok.
Geçmiş bir kaç açılmış konuyu sizin için paylaştım:

G413 TKL SE alınır mı?

Logitech G G413 TKL SE alınır mı?

G413 TKL alınır mı? Techolay forum.

HyperX Alloy Origins Core TKL

Bütçe çıkabilirseniz bunu öneririm. Arkadaş için aldık ve çok beğendik.
Mekanik olması, sessiz çalışması, Türkçe Q ve TKL olması, tuş hissiyatının ve yazım hissiyatının çok iyi olması, çok beğendik fakat keşke 3.000 TL civarlarında olsaymış.

Hocam 3000 TL üzerinde değil ve kaliteli diye fun 60 Pro'yu önereyim. Arkadaşıma Max olanı almıştık ama stokta kalmamış. Manyetik swtich var. Max'la tek farkı kablosuzda 8K olması. Pro da kablolu 8K diye hatırlıyorum.

@MakeMyDay neden beğenmedim emojisi attığınız sorabilir miyim? Sizin aksinize en azından bütçesine uygun bir klavye önerdim. Ultrayla aynı özellikle.

Son düzenleme:
Hocam 3000 TL üzerinde değil ve kaliteli diye fun 60 Pro'yu önereyim. Arkadaşıma Max olanı almıştık ama stokta kalmamış. Manyetik swtich var. Max'la tek farkı kablosuzda 8K olması. Pro da kablolu 8K diye hatırlıyorum.

@MakeMyDay neden beğenmedim emojisi attığınız sorabilir miyim? Sizin aksinize en azından bütçesine uygun bir klavye önerdim. Ultrayla aynı özellikle.
1740891628969.png

Fun 60 Pro öneririm iyidir ama illa TKL boyutunda olacak ise bütçe zorlayıp bunu almanı öneririm VGN A75 Hall Effect Klavye oyun için kullanacaksan manyetik switch klavye öneririm. Arkadaşın attığı fun 60Pro ve benim attığım manyetik switch. Manyetik switchte normal bir mekanik klavye ile aynı sesi çıkarıyor. Ama tuş kısımları daha hassas ayarlanabiliyor bu sayede çok hızlı tepki veriyor ve oyunlarda daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı