Xbox 9.nesil gamepad.
Efendim bu kolun pili her bittiğinde yeni pilmi takacağız yoksa şarj mı edeceğiz.Xbox 9.Nesil Gamepad.
Efendim bu kolun pili her bittiğinde yeni pilmi takacağız yoksa şarj mı edeceğiz.Xbox 9. nesil.
Xbox 9. nesil.
Bilgisayarda gecikme yapıyor ve 8Bitdo Ultimate Bluetooth varken tercih bile edilemez hocam.Xbox 9.Nesil Gamepad.
Benim önerdiğim kol şarjlı. Ve 9. Nesilden çok daha iyi. Hall effect analoglara sahip, ölü bölge olmuyor.Efendim bu kolun pili her bittiğinde yeni pilmi takacağız yoksa şarj mı edeceğiz.
Efendim bu kolun pili her bittiğinde yeni pilmi takacağız yoksa şarj mı edeceğiz.
Efendim bu kolun pili her bittiğinde yeni pilmi takacağız yoksa şarj mı edeceğiz.
8BitDo Ultimate Bluetooth tabii ki.
Hayır olmuyor, ne alaka?O cihazda gecikme oluyor diye okumuştum bir yerlerden.
Hayır olmuyor, ne alaka?
Bundan iyi seçeneğiniz yok, 9. nesil almak bir hata. Konsolunuz yok ise 9. nesil alınmaz bilgisayar için.
Attığım gamepad tierlistine bakarsanız sizin her sorunuzu yanıtlar. Aliexpress üzerinden de alabilirsiniz ilk sipariş indirimiyle.Hmm tamam bir bakayım o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.