Son hali su sekilde oldu, arkadaslar, bu sistemi.
Bu monitör ile kullanabilirim degil mi?![]()
Monitör stokta yok ama 1080P alınsa daha iyi olurdu.
Elimde bu monitor oldugu icin attim, ona masraf etmek istemiyorum. Sikintisiz goruntu alabilir miyim ?Monitör stokta yok ama 1080P alınsa daha iyi olurdu.
Hocam Kasa'nın önü kapalı ve sadece 1 fan var. Ayrıca o SSD yerine Patriot burst daha iyi olur.
Elimde bu monitör oldugu için attim, ona masraf etmek istemiyorum. Sikintisiz goruntu alabilir miyim?
Hikvision kusurlu değil ve daha ucuz kasa konusunda bütçe dardı ama PSU'su kaliteli sistemde küsur yok. Ben daha iyi bir performans alabilsin diye önerdim yoksa direk Pollux APU Pro yapıştırırdım ama herkes zaten vermiş ben farklı ve daha performanslısını önerdim.
Arkadaslar, son olarak hangisini almalıyım?
Hocam kusura bakmayin mobilden gozumden kacabiliyor su sekilde diyorsunuz degil mi?Hocam VX Plus PSU'a lafım yok düşük bütçelerde can kurtaran gibi. Fakat Kasa'nın önü kapalı ve sadece 1 fan olması kötü olmuş. En azından bu bakılabilir.
Dark Raider 400W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER400) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Ayrıca hikvision C100'ün okuma ve yazma değerleri Patriot Burst'e göre daha düşük. Ve veri yazma garantisi 80 tbw iken Patriot Burst'un 180 tbw. Okuma yazma oranları olarak da Hikvision'un 61K IOPS iken Patriot Burst'un 80 k IOPS. O yüzden Patriot burst önerimdir. Zaten aynı fiyattalar.
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Hocam kaç kere dedim bilmiyorum ama B550 yükseltmesi de yapabilirseniz şahane olur. Zaten 150TL fark var.
Evet.Hocam kusura bakmayin mobilden gozumden kacabiliyor su sekilde diyorsunuz degil mi?
Hocam ne gibi bir fark oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.