3060 Ti almak mantıklı mı?

Aynı şeyi ben düşünüyordum gerçekten. RX 6600 oyun performansı olarak RX 5700'e benzer bir performans sergiliyor ama madencilik performansı neredeyse yarısı. Bende AMD'nin herhangi bir bilgi vermeden gizlice madencilik performansını düşürdüğünü düşüyordum.

Aslında bilgi verdi hatta bir sitede madencilik sınırlaması yaptığı ile ilgili bilgi yok ama NVIDIA gibi LHR gibi bir ismi yok. Açıkçası AMD en iyisini yaptı. Şu an NVIDIA LHR'si ile uğraşıyorlar ama AMD ile uğraşıyorlar çünkü amaan kötü bu kart deyip geçiyorlar. İsmi belli olanı böyle yapıyorlar hocam.

Aslında bilgi verdi hatta bir sitede madencilik sınırlaması yaptığı ile ilgili bilgi yok ama NVIDIA gibi LHR gibi bir ismi yok. Açıkçası AMD en iyisini yaptı. Şu an NVIDIA LHR'si ile uğraşıyorlar ama AMD ile uğraşıyorlar çünkü amaan kötü bu kart deyip geçiyorlar. İsmi belli olanı böyle yapıyorlar hocam.

Evet esas oyuncular için gerekeni AMD yapmış oluyor bu durumda. Mantıklı bir hareket.

Gayet alınabilir şu an 21 adet 3060 Ti LHR kart ile mining yapıyorum yüzde 75 kırılmış şekilde kazıyorlar. Kart başı 46-47 mh veriyor LHR olmasa 60 mh verecekti aradaki fark gayet azaldı LHR'siz 20 bine alacağınıza LHR'li 13 bine rahat bulunabiliyor. RTX 3000 serisindeki en mantıklı karttır kendisi W başına mh olarak in iyi vereni LHR modellerde. Diğer 3070 Ti 3080 3080 Ti gibi GDDR6X modeller gibi aşırı ısınmaz soğutması daha kolaydır açıkçası bu işin içinde birisi olarak bu modeli öneririm.

OC ayarlarını paylaşabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı