Elektronik 3060 Ti sistem 15.999 TL

F/ p falan değil yanlış yönlendirmeyelim. Buna indirim diyebilmek için fiyatının 14 falan olması lazım

Kasa ciddi anlamda kötü. Hava akışı yok denecek kadar kötü bir kasa. Bunun dışında aşırı sıkıntılı bir parça yok. Ama 2023 yılında yeni alınacak bir sistemde pek de 8GB VRAM önermiyorum artık. Gitgide optimizasyonun kötüleştiği ve memory leak sorunlarının arttığı bu dönemde 8GB uzun ömürlü olmaz.

Ozan Bey değerli vaktinizi ayırıp kasa hakkında tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bu sistem 16.000TL olabilir fakat açıkçası 16.300 bandına 6700XT, B550, FSP ve 5600'lü sistem de mevcut. Kasası mesh ve fan yükseltmesine daha açık. İyi forumlar
Nvidia tarafında bu fiyatta başka sistem yok.

F/ p falan değil yanlış yönlendirmeyelim. Buna indirim diyebilmek için fiyatının 14 falan olması lazım
Daha iyi bir fiyat biliyorsanız söyleyin hocam. 5600 ayarında bir işlemci ve 3060ti var üstelik diğer parça kalitesi de güzel.

Çok da f/p kralı sayılmaz sanki...
Daha iyisini atın bekliyorum.
Ucuzunu at öyleyse.

@603933 Siz bu sistemin kalan parçalarıyla birlikte iyi olduğunu düşünüyorsanız durmayın, alın öyleyse. Fikriniz sabit, kim niye fikrinizi değiştirmek için vakit kaybetsin? Şu tavırlarınız da aşırı gülünç. Kim, niye sırf sizin sabit fikriniz için vaktini harcayıp başka sistem atsın? İyi forumlar. Linkteki kasayı vatan gibi savundunuz, alıp incelemesini de yaparsınız umarım :D

@603933 Siz bu sistemin kalan parçalarıyla birlikte iyi olduğunu düşünüyorsanız durmayın, alın öyleyse. Fikriniz sabit, kim niye fikrinizi değiştirmek için vakit kaybetsin?
Alacağım için değil almak isteyenleri yanlış yönlendirmeyin diye uğraşıyorum. Parça kalitesi fena değil AMD sistem fiyatına Nvidia sistem kurmuş adamlar beğenmeyen özelleştirebilir zaten. Ben senin 16 bin tlye 3060ti 5600 ve 500 serisi anakartlı sistem bulmanı bekliyorum hadi. Oturduğun yerden laf yapması kolay.

Daha iyisini bul at hadi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı