O kasa ile 5600 alev alır (mecazi anlamda) benden söylemesi.
Güzel mesh kasalarda 75-80 derece ile kurtarırsın ama bu kasada...5600 her kasada alev alıyor bu arada![]()
Güzel mesh kasalarda 75-80 derece ile kurtarırsın ama bu kasada...
Nvidia tarafında bu fiyatta başka sistem yok.Ozan Bey değerli vaktinizi ayırıp kasa hakkında tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bu sistem 16.000TL olabilir fakat açıkçası 16.300 bandına 6700XT, B550, FSP ve 5600'lü sistem de mevcut. Kasası mesh ve fan yükseltmesine daha açık. İyi forumlar
Daha iyi bir fiyat biliyorsanız söyleyin hocam. 5600 ayarında bir işlemci ve 3060ti var üstelik diğer parça kalitesi de güzel.F/ p falan değil yanlış yönlendirmeyelim. Buna indirim diyebilmek için fiyatının 14 falan olması lazım
Daha iyisini atın bekliyorum.Çok da f/p kralı sayılmaz sanki...
Ucuzunu at öyleyse.Pahali.
Alacağım için değil almak isteyenleri yanlış yönlendirmeyin diye uğraşıyorum. Parça kalitesi fena değil AMD sistem fiyatına Nvidia sistem kurmuş adamlar beğenmeyen özelleştirebilir zaten. Ben senin 16 bin tlye 3060ti 5600 ve 500 serisi anakartlı sistem bulmanı bekliyorum hadi. Oturduğun yerden laf yapması kolay.@603933 Siz bu sistemin kalan parçalarıyla birlikte iyi olduğunu düşünüyorsanız durmayın, alın öyleyse. Fikriniz sabit, kim niye fikrinizi değiştirmek için vakit kaybetsin?
Daha iyisini bul at hadi.F/ p falan değil yanlış yönlendirmeyelim. Buna indirim diyebilmek için fiyatının 14 falan olması lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.