Çözüldü 3070 - 10600k sistem CS2'de 100-130 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pasaosmanyavuz

Femtopat
Daha fazla  
Sistem i5 10600K Gigabyte 3070 32 GB RAM CS de ranked ta 100-130 FPS arasında oynuyorum,(bütün ayarlar Low ) FPS düşmesi çok. PC de ısınma ile ilgili hiçbir problemde yok. İnternetten baktıgımda benden daha kötü donanımlara sahip oyuncular benim 2-3 katım FPS alıyor nedenini anlamış degilim her şey güncel. DM oynarken 80 FPS'i bile görüyorum. Ekran kartı ile ilgili her şeyi silip tekrar kurdum yapılacak her şeyi yaptım fakat düzeltemedim. Millet bu sistemle internette 350-400 FPS alıyor.

Çözüm
Sorunu rastgele buldum ve çözdüm. Görev Yöneticisi açtıgımda FPS X2 oluyordu. Kapatınca gene düşüyordu. NVIDIA'nın alt+r yaptığımda arkada %40 bir sabit bir kullanım oldugunu gördüm. Denetim masasını açınca %3 %6 arası gidiyordu PC boşta iken. Kaspersky ile tarattım fakat bir şey bulamadım. En sonunda format attım ve şu an problemim yok 300-350 FPS alabiliyorum ranked maçlarında. DM'de 250-200 arası gidiyor orasıda kalabalık diye herhalde eskiden 80'e kadar düşüyordu. İlginiz için teşekkürler. :)
Sorunu rastgele buldum ve çözdüm. Görev Yöneticisi açtıgımda FPS X2 oluyordu. Kapatınca gene düşüyordu. NVIDIA'nın alt+r yaptığımda arkada %40 bir sabit bir kullanım oldugunu gördüm. Denetim masasını açınca %3 %6 arası gidiyordu PC boşta iken. Kaspersky ile tarattım fakat bir şey bulamadım. En sonunda format attım ve şu an problemim yok 300-350 FPS alabiliyorum ranked maçlarında. DM'de 250-200 arası gidiyor orasıda kalabalık diye herhalde eskiden 80'e kadar düşüyordu. İlginiz için teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı