Diğer modellere göre kötü olsa da aldığın fiyata göre gayet iyi. Ayrıca aldığın sıcaklık değerleri normal hatta gayet iyi değerler.
Bu fps'e etki ediyor mudur sizce?Diğer modellere göre kötü olsa da aldığın fiyata göre gayet iyi. Ayrıca aldığın sıcaklık değerleri normal hatta gayet iyi değerler.
Model mi? Modeller soğutma ve frekans farklılığından dolayı birkaç FPS fark ettirebilir. 5 FPS'i geçmez tabii bu fark.Bu FPS'e etki ediyor mudur sizce?
Bazı testteki videolardan daha az fps alıyorum bunun sebebi nedir peki sizce? 5600x 16gb ram 3070 kullanmama rağmen bi 20 yeri geldiğinde 30 fps az görüyorum diğer kartlardanModel mi? Modeller soğutma ve frekans farklılığından dolayı birkaç FPS fark ettirebilir. 5 FPS'i geçmez tabii bu fark.
Bunun birden çok sebebi olabilir. Net bir söyleyemem yani. Ayrıca izlediğin videonun gerçekçiliği ve tarihine göre değişebilir durum.Bazı testteki videolardan daha az fps alıyorum bunun sebebi nedir peki sizce? 5600x 16gb ram 3070 kullanmama rağmen bir 20 yeri geldiğinde 30 fps az görüyorum diğer kartlardan
Anlıyorum peki, kasa kapalıyken 80 derece olması kasanın değiştikten sonra sıcaklığı sizce yeterli olabilir mi? ve bu bir sorun çıkarır mı son olarak?Bunun birden çok sebebi olabilir. Net bir söyleyemem yani. Ayrıca izlediğin videonun gerçekçiliği ve tarihine göre değişebilir durum.
Kapağı açınca 80'den 66'ya düşüyorsa o kasanın hava akışı iyi değildir zaten. 80 derece ise sınırda bir değer. Tam zararlı denemez ama o derecelerden tutulmasını önermiyorum.Anlıyorum peki, kasa kapalıyken 80 derece olması kasanın değiştikten sonra sıcaklığı sizce yeterli olabilir mi? ve bu bir sorun çıkarır mı son olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.