MSI 4060 Ti Ventus 2X kötü mü?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün akşam Donanım Arşivi'nin sistemi aldım özelleştirmeyi yapıp. Ekran kartı modeli hakkında pek bir bilgim yoktu araştırdığımda ise çok kötü moralim bozuldu bu model cidden çok mu ısınıyor denildiği kadar? Kötü mü kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Ona göre GPU'yu satıp başka model alabilirim. Buna değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diğer modellere göre ısınıyor evet ama bu ısınma problemi çok büyük bir dert olsaydı firma bunu üretmezdi, NVIDIA ekran kartlarını üretmek öyle kolay değil hocam. Bu ekran kartları üretilmeden önce binlerce kişinin kontrolünün altından geçiyor. Sistem de hayırlı olsun.

Teşekkür ederim de işte aptal gibi fazla kafama takarım böyle şeyleri.

Hocam diğer modellere göre ısınıyor evet ama bu ısınma problemi çok büyük bir dert olsaydı firma bunu üretmezdi, NVIDIA ekran kartlarını üretmek öyle kolay değil hocam. Bu ekran kartları üretilmeden önce binlerce kişinin kontrolünün altından geçiyor. Sistem de hayırlı olsun.

Satmak gereksiz olur diyorsun yani hocam teşekkür ederim cevabınız için.

Biraz ısınıyor ama sorun değil. @kino'nun test ettiği kart 8 GB versiyon olsa da kasası mesh değildi diye hatırlıyorum. Sende daha soğuk çalışması muhtemel ama 77-78 derece civarları sıcaklık olarak zararlı değil.

Hocam arkadaşın incelemesine baktım ve satmaya karar verdim. Bir tane olumlu yorum yok bana soğutması iyi fiyatı çok uçmayan bir marka 16 GB önerir misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim de işte aptal gibi fazla kafama takarım böyle şeyleri.

Satmak gereksiz olur diyorsun yani hocam teşekkür ederim cevabınız için.

Hocam arkadaşın incelemesine baktım ve satmaya karar verdim. Bir tane olumlu yorum yok bana soğutması iyi fiyatı çok uçmayan bir marka 16 GB önerir misiniz?
Sistem mi istiyorsunuz yoksa sadece ekran kartı mı?

Son düzenleme:
Sistem mi istiyorsunuz yoksa sadece ekran kartı mı?

MSI Ventus 2Xden daha iyi soğutmaya sahip bir marka önerseniz yeterli. Attığınız galax cidden iyi midir aklımda colorful game vardı da ?

4060 Ti ısınan bir kart değil gücüne göre TDP'si çok düşük, bu nedenle Ventus soğutması bu seride gayet yeterli yani kafanıza takmayın. Ventus'lar önceki jenerasyonlarda evet gerçekten kötüydü çünkü kartların TDP'leri bu kadar düşük değildi.

Hocam bilmiyorum herkes farklı bir şey diyor ,gittim aldım sistemi 1 aydır sistem arıyordum. Kursağımda kaldı dün çok güzel fiyata aldım mutluydum ancak hevesim kırıldı ne yapsam bilmiyorum moralim bozuldu iyice.

Arkadaşlar dün akşam Donanım Arşivi'nin sistemi aldım özelleştirmeyi yapıp. Ekran kartı modeli hakkında pek bir bilgim yoktu araştırdığımda ise çok kötü moralim bozuldu bu model cidden çok mu ısınıyor denildiği kadar? Kötü mü kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Ona göre GPU'yu satıp başka model alabilirim. Buna değer mi?

Selemünaleyküm. Ekran kartından memnun musunuz halen kullanıyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı