MSI 4060 Ti Ventus 2X kötü mü?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün akşam Donanım Arşivi'nin sistemi aldım özelleştirmeyi yapıp. Ekran kartı modeli hakkında pek bir bilgim yoktu araştırdığımda ise çok kötü moralim bozuldu bu model cidden çok mu ısınıyor denildiği kadar? Kötü mü kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Ona göre GPU'yu satıp başka model alabilirim. Buna değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz ısınıyor ama sorun değil. @kino 'nun test ettiği kart 8 GB versiyon olsa da kasası mesh değildi diye hatırlıyorum. Sende daha soğuk çalışması muhtemel ama 77-78 derece civarları sıcaklık olarak zararlı değil.

Ventus'ların soğutması genel olarak sıkıntılı ancak kendin deneyip sıcaklıkları görsen daha iyi. Belki de memnun edecek seni?

ASUS Dual RTX 3060 Ti kullanıcısıydım, Resident Evil 4 remake de Ultra da 1080p de Max 77 derece görmüştüm. Ben aslında pek önemsemem sıcaklığı fakat ürünü zar zor aldım çok mutluydum bugün ekran kartını araştırınca moralim bozuldu ve kapalı kutu satmak daha kolay o açıdan açmak istemem test etmek istemem kararsızım.

Arkadaşlar dün akşam Donanım Arşivi'nin sistemi aldım özelleştirmeyi yapıp. Ekran kartı modeli hakkında pek bir bilgim yoktu araştırdığımda ise çok kötü moralim bozuldu bu model cidden çok mu ısınıyor denildiği kadar? Kötü mü kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Ona göre GPU'yu satıp başka model alabilirim. Buna değer mi?

Eski Ventus modelleri çok ısınıyordu ama RTX 4060 Ventus modelleri o kadar çok ısınmıyor.

MSI Ventus RTX 4060 Ti modelini bulamadım fakat MSI RTX RTX 4060 Ventus modeli oyunlarda 69 dereceye kadar ısınıyor.

Oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkmıyorsa normaldir. Geldiğinde oyunlarda sıcaklık değerlerine bakarsın.

Screenshot_1.jpg

Biraz ısınıyor ama sorun değil. @kino'nun test ettiği kart 8 GB versiyon olsa da kasası mesh değildi diye hatırlıyorum. Sende daha soğuk çalışması muhtemel ama 77-78 derece civarları sıcaklık olarak zararlı değil.

Henüz satmaya karar vermedim fakat satarsam diye önerebileceğiniz RTX 4060 Ti modeli var mıdır? 16 GB olması şart. Attığınız link için de teşekkür ederim. Hemen göz atıyorum.

Henüz satmaya karar vermedim fakat satarsam diye önerebileceğiniz RTX 4060 Ti modeli var mıdır? 16 GB olması şart. Attığınız link için de teşekkür ederim. Hemen göz atıyorum.

En ucuz 4060 Ti 16 GB 16200 TL. Eğer satıp üstüne ekleyip 4070 alabileceksen satabilirsin. Onun dışında çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Hocam diğer modellere göre ısınma sorunu var evet, ama sizin attığınız sistem F/P açısından gerçekten güzel bir sistem olmuş. Alabilirseniz alın, sırf üreticisi MSI diye böyle F/P bir sistemi almamak saçma olur bence.

Sistem'i aldım gelmesini bekliyorum zaten fakat MSI olması değil Ventus olması üzdü beni satıp satmamak arasında kararsızım sadece. Ve satarsam hangi model alacağım emin değilim

Sistem'i aldım gelmesini bekliyorum zaten fakat MSI olması değil Ventus olması üzdü beni satıp satmamak arasında kararsızım sadece. Ve satarsam hangi model alacağım emin değilim

Hocam diğer modellere göre ısınıyor evet ama bu ısınma problemi çok büyük bir dert olsaydı firma bunu üretmezdi, NVIDIA ekran kartlarını üretmek öyle kolay değil hocam. Bu ekran kartları üretilmeden önce binlerce kişinin kontrolünün altından geçiyor. Sistem de hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı