Donanımsal sorunu var mı hocam.
STRIX'in diyorsanız şu an belli bir kronik sorunu yok, onceden GPU tam güç cekemiyordu fajat düzeltildi.
Donanımsal sorunu var mı hocam.
Hayır hâlâ çekemiyor ben sahibim.STRIX'in diyorsanız şu an belli bir kronik sorunu yok, onceden GPU tam güç cekemiyordu fajat düzeltildi.
Hayır hâlâ çekemiyor ben sahibim.
Evet en güncel bios şuan. 125+25watt benimki. Arada 130larda gezdiği oluyor ama daha çok 120lerde takılıyorBIOS güncellemesi yaptın mı?
Cyberpunk oynuyormusunuz hocam bende acer nitro 5 var optimizasyonla ilgilimi bilmiyorum fps kalabalık yerlere girdiğimde yerlerde sürünüyor sizdede öyle oluyormu.Evet en güncel bios şuan. 125+25watt benimki. Arada 130larda gezdiği oluyor ama daha çok 120lerde takılıyor
aynen öyle şehir dışındayken 90fps görürken şehrin içinde 40 50 fpsye düşüyor gpu kullanımıda düşüyor.Cyberpunk oynuyormusunuz hocam bende acer nitro 5 var optimizasyonla ilgilimi bilmiyorum fps kalabalık yerlere girdiğimde yerlerde sürünüyor sizdede öyle oluyormu.
Değil işte, dürbünle bakıyorum, bazen mikroskopla bakıyorum.Hocam siz 27'den 17'ye geçmişsiniz normal değil mi?
Hayır. 3070ti mobil masaüstüne kıyaslayınca 3060 ile 3060ti arasında bir performans vermekte.laptoptaki 3070ti, masaüstünde ki 3070ti performansını verir mi ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.