3070 Ti ve 3080 Ti için işlemci önerisi

• Konuyu başlatan VUHD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.842
Bütçe
sınırsız
@VUHD 1080P için 3080 veya 3080 Ti'a vereceğin paraya da yazık. Fahiş fiyat var mı? Var. Muhteşem RT çekirdekleri var mı? Yok. 3000 serisi 2. senesine yaklaşıp 4000 serisinin ayak sesleri duyuluyor mu? Evet.

Eskiden beri yapılan en büyük hata amiral gemilerini geç satın almaktır. 1080P'de 60-70 serisi kartlara yönelmek hem tam performansı kolay almanı sağlar hem de gereksiz harcamadan kurtarır.
'' amiral gemilerini geç satın almak '' sözünüze katılıyorum. Fakat önceden bütçem yoktu maalesef. 4000 serisi beklenir mi? Kaça çıkar? Soruları var kafamda.

'' amiral gemilerini geç satın almak '' sözünüze katılıyorum. Fakat önceden bütçem yoktu maalesef. 4000 serisi beklenir mi? Kaça çıkar? Soruları var kafamda.

MSRP fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor biliyorsun. 3000 serisi minerların sömürüsüne uğradı, LHR modelleri çıktı çok badireler atlattı fiyatların çok dalgalı ve hala yüksek olması normal bir durum. O yüzden 4000 serisi beklenene kadar modeli 1080P'ye uygun seçersen hem ödediğin fahiş fiyat azalır hem de 4000 serisi daha sakin kafa ile beklenir.

Sonra "karta 30K verdik herifler 18K'ya daha güçlüsünü çıkardı" pişmanlığı olmaz. 3060 Ti, 3070, 3070 Ti iyidir diyorum.

Hocam tabiii bu görüşünüze saygı duyarım ancak 2016 yılında aldığım GTX 1080 Gaming X gibi düzey bir MSI modeli şu an 1080p de çok güzel götürüyor beni. Daha da en az 3 yılı var 1080P'de AAA oyunlar orta veya Low settingste oynamak için. Al sat işini sevmeyen için bu arkadaşın yapacağı mantıklı olabilir.

Sana katılıyorum. 2012 de topladığım eski kasamda 7870 2 GB kartım vardı. Aslında o zaman10 senelik zaman diliminde bir tane 1050 Ti veya sendeki gibi 1080 koyup RAM'i 16 yapsaydım birkaç sene daha giderdi. Tabii ekran kartı fiyatları aşırı artınca. Hadi dedim aynı ürünlere 2 sene de bir para harcamayalım. Geçen sene temmuz 23'te bitti. 120 ML sıvı soğutucu ile 18.700'e toplamışım giderlere bakınca. Bazen aldığın ne aldıysam o kaldı diyorsun.
" Amiral gemilerini geç satın almak " sözünüze katılıyorum. Fakat önceden bütçem yoktu maalesef. 4000 serisi beklenir mi? Kaça çıkar? Soruları var kafamda.

4000 serisi acelen yoksa bekle. Acelen varsa al gitsin. Ben sistem toplarken acelem vardı. Bu biraz senin ihtiyaci durumuna göre karar vermen gereken durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı