3080 Ti için işlemci önerisi

Bütçe
5.000
13K civarı tutuyor.
1K kadar fazla tutuyor yaklaşık ki elindeki diğer parçalarada boşta kalıyor arkadaş satsa bunları çok daha ucuza daha iyi bir işlemci almış olacak.

Arkadaşlar 4K televizyonda oyun oynamak için 3080 Ti aldım şu an buna uygun işlemci arıyorum. Genelde 2K 4K oyun oynayacağım.
-Anakart ASUS B550F.
-5600 yeterli gibi düşünüyorum ama YouTube'daki bazı testlerde mesela besleyememiş bu yüzden 5700X mi alsam acaba diyorum.
Video şu Spider-Man'de çok darboğaz olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum aynı kart bende de var ben i7 12700K kullanıyorum darboğaz yok bile denecek kadar az hatta yok say %1.2 falan anca var benimki ASUS TUF modeli olandan 3080 Ti yani dediğim gibi i7 12700K işini fazlasıyla görecektir 2K için 4K oynamadığım için bilmiyorum ama 2K da güzel sonuçlar alabilirsin ben 2K da akıyorum bu sistemle ama tabii anakartın sanırım AM4 soketli ben ben Intel uyumlu sandım Intel için benimki olur ama emin ol rahattır LGA1700 tüm anakartlara uyumlu ama AMD tarafı içinse Ryzen 9 5900X önerebilirim gayet iyidir 12 çekirdekli manyak bir şeydir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı