30'un üzerinde şınav nasıl çekilir?

524553

Hectopat
Düzenli olarak 2 aydır falan şınav çekiyorum. Şu an 25-30 bantlarında. Bunu mümkünse 20 güne 36'ya çıkartmam gerekiyor. Günlük veya haftalık nasıl bir programla bunu başarabilirim?

Düzenli olarak 2 aydır falan şınav çekiyorum. Şu an 25-30 bantlarında. Bunu mümkünse 20 güne 36'ya çıkartmam gerekiyor. Günlük veya haftalık nasıl bir programla bunu başarabilirim?

Günde 6 set şınav çek. Setler sırasıyla:
1. 20 şınav
2. 21 şınav
3. 23 şınav
4. 21 şınav
5. 20 şınav
6. Tükenene kadar şınav

Bu şekilde günlük yaparsan gelişirsin. Sayıları kendine göre ayarlayabilirsin az gelirse.

Günde 6 set şınav çek. Setler sırasıyla:
1. 20 şınav.
2. 21 şınav.
3. 23 şınav.
4. 21 şınav.
5. 20 şınav.
6. tükenene kadar şınav.

Bu şekilde günlük yaparsan gelişirsin. Sayıları kendine göre ayarlayabilirsin az gelirse.

Setler arasında ne kadar dinleneyim bir de dinlenme günü yapayım mı?

Şınavın varyasyonlarınde güçlenirsen normal şınavda daha hızlı tekrar arttırabilirsiniz. Örneğin diamond şınav tricepsi daha hızlı geliştireceği için normal şınavda sayınızı daha kolay arttırabilirsiniz.

Setler arasında ne kadar dinleneyim bir de dinlenme günü yapayım mı?

1-1.30 dakika dinlen triceps ağrın hafif azaldığında tekrar çekmeye başlayabilirsin. Dinlenme günü sana kalmış ben olsam yapmazdım çünkü çok strese sokmuyorsun kasını. Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi farklı şınav tarzları denemek de seni geliştirir aklımda bulunsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı