3100 TL'ye FX-8320 Sistem Toplama

Cooler Master Rc-P100K 700W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Bu nasıl sizce? @Silinen üye @Doğukan Çömlekçi @Batuhan05 ya da kasa artı güç kaynağı mı alayım? Sizlerinde önerisini alayım max 350TL ye kadar CM RC K380 600W sanırım işimi görmez gibime geldi :)

Beyler şöyle yaptım ama bi bakın : Everest 707Bk Cavalier Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Corsair Cx Serisi 80Plus 750W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Bu seferde bütçeyi aştık 3.250 lirayı buldu 100 lira nerden kısabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair 200R psu'suz kasa + zalman 80 plus 700W al. 420 tl filan tutar. Zalman z3 plus önerirdim de, sığmama ihtimali var. :) 600W evet sorun olabilir.

Sistemin en son hali:

Sistem 3.png

Sistem 4.png

Çok sağolun hepiniz umarım sorunsuz kullanırım. Bi de en yakın indirim ne zaman olur OEM lerde?

İnadına eski nesil almaya devam edin. Sonra şöyle sorun oldu, böyle oldu diye yazın. Yazık be kardeşim. O kadar bütçen var niye z97 ve intel almıyorsun.

O kadar söyledik boşa. Adam aynı sistemi önümüze koymuş. Madem beğenmiyorsun yardım isteme o zaman. Ekran kartına 150 tl fazla ver. Bu arada fx serisi ile mutluluklar size..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı