32" 1080P Televizyon kalıcı olarak monitör niyetine kullanılabilir mi?

Ben eskiden monitör niyetine televizyon kullanıyordum ve bayağı uzunca bir süre de kullanadım. Kombo olarak da günde en az 3-4 saat oyun oynardım o televizyonda.
Miyop oldum 😞
Gözlüksüz yaşamanın rahatlığı bir başka ve ben o rahatlığı özlüyorum.
Artık akıllandım ve televizyonu 1.5 metre yukarı çaprazıma monte edeceğim. Film izlemek için. Monitör niyetine kullanmaktan vazgeçtim. Bir de gözüm bozulursa şahsen lens tercih ederdim. Görünüşümün değişmesini kaldıramam, zaten bir şeye benzemiyor bari gözlüksüz olsun :/

Artık akıllandım ve televizyonu 1.5 metre yukarı çaprazıma monte edeceğim. Film izlemek için. Monitör niyetine kullanmaktan vazgeçtim. Bir de gözüm bozulursa şahsen lens tercih ederdim. Görünüşümün değişmesini kaldıramam, zaten bir şeye benzemiyor bari gözlüksüz olsun :/

Bence öyle düşünmeyin gözlük bazı kişilere çok yakışıyor fakat düzgün seçim yapılması lazım.

Valla bu olaydan sonra keskinlik falan hepsinden %30 kıstım.

Bence öyle düşünmeyin gözlük bazı kişilere çok yakışıyor fakat düzgün seçim yapılması lazım.
Evet, arkadaşlarım arasında çok kişi var böyle. Gözlüğü çıkardıklarında şöyle bir bakıp "Bu da kim?" diyorum. Yakışıyor çünkü gözlük. Ama bana yakışır mı bilemem, ilk günlerde gözlükle görenlerin tepkisini hesaba katmıyorum bile. Kesinlikle lens tercih ederdim.

Evet, arkadaşlarım arasında çok kişi var böyle. Gözlüğü çıkardıklarında şöyle bir bakıp "bu da kim?" Diyorum. Yakışıyor çünkü gözlük. Ama bana yakışır mı bilemem, ilk günlerde gözlükle görenlerin tepkisini hesaba katmıyorum bile. Kesinlikle lens tercih ederdim.

Benimlede dalga geçmişlerdi takma onları. 1 gün konuşur 2. günde susarlar samimi arkadaşların dalga geçmeye devam edebilir ama ciddi olarak değil.
Evet, arkadaşlarım arasında çok kişi var böyle. Gözlüğü çıkardıklarında şöyle bir bakıp "Bu da kim?" diyorum. Yakışıyor çünkü gözlük. Ama bana yakışır mı bilemem, ilk günlerde gözlükle görenlerin tepkisini hesaba katmıyorum bile. Kesinlikle lens tercih ederdim.

Lens çok uğraştırıyor ve kullanması zor kullanabilirim diyorsanız alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı