32 GB RAM gerekli mi?

Şuan 16 GB yeterli, yani 32 GB şart değil.

Geçmelisin bence anlık olarak RAM kullanımı bazen artış gösteriyor.

Evet evet kesinlikle hocam boşta dahi Opera Steam Discord gibi ufak çaplı uygulamalar açıkken dahi 5 6 GB RAM yiyor baktığın zaman

RX 6700 XT.

Ryzen 5 5600'lü bir sisteme sahibim 32 GB RAM'e Update yapmamın aciliyeti var mı sizce?

16 GB kullanıyorum.
Bence 32'ye geçmelisin benim anakartım çift slot olmasa hemen geçerdim after effects(herhangi bir proje açık değil renderda yapılmazken boş sayfada), google chrome'da 6 sayfa,steam,epic games,discord açık ram kullanımını bıraktım
1705312276175.png

Bence 32'ye geçmelisin benim anakartım çift slot olmasa hemen geçerdim After Effects(herhangi bir proje açık değil renderda yapılmazken boş sayfada), Google Chrome'da 6 sayfa, Steam, Epic Games, Discord açık RAM kullanımını bıraktım
Eki Görüntüle 2085039

Benim de çift slot 2x8 likleri satıp üzerine ekleyip almak istiyorum

Benim de çift slot 2x8 likleri satıp üzerine ekleyip almak istiyorum.

Hmm anladım benim anakart B450 chipsetli bir de bir şu an direkt 16x2 alsam 3 bin civarına gelir bari almışken DDR5'e geçsem daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum ondan şu an bekliyorum.

Hmm anladım benim anakart B450 chipsetli bir de bir şu an direkt 16x2 alsam 3 bin civarına gelir bari almışken DDR5'e geçsem daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum ondan şu an bekliyorum.

B450 m sh V2 kullanıyorum giriş seviye bir anakart 1,2 sene daha gideri var gibi ya bakalım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı