3200G sistem nasıl?

Bütçe
2500
SSD ve PSU'yu önermiyoruz. İleride onlar öncelikli olarak değiştirilebilecekse belki alınabilir. Onun dışında kesinlikle 8+8 dual channel RAM kullanmanız lazım performansa gözle görülür bir artış yaşamak için. Er ya da geç RAM'i bir şekilde yükseltin. RX 570 ile darboğaz yaşamanız çok zor. Belki BF5 gibi bir oyunda hissedemeyeceğiniz kadar küçük darboğaz olur. Ama o zamana kadar RX 570 bulmak zorlaşır diye düşünüyorum. Artık yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor o kart.

SSD'yi değiştirebilirim RAM'i de şu an alacağımdan alıp 8+8 yapabilirim ama kasayı değiştirmem zor biraz o fiyata böyle bir PSU'lu kasa öneriniz varsa alırım. Neden PSU'yu önermiyorsunuz ki.

SSD'yi değiştirebilirim RAM'i de şu an alacağımdan alıp 8+8 yapabilirim ama kasayı değiştirmem zor biraz o fiyata böyle bir PSU'lu kasa öneriniz varsa alırım. Neden PSU'yu önermiyorsunuz ki.

.

Öyle PSU'lar güvenilir olmuyor arızalanabilir ve Çin Malı bu attığım kasa Dark oda Çin sanırım ama içindeki PSU Aerocool.

Gamepower, Frisby, Rampage gibi markaların özellikle PSU'larına güven olmuyor. Sırf +80 sertifikalı diye içindeki bileşenler de üst kalite, korumaları bol diye bir algı oluşmasın.

Şu şekilde kasa ile güç kaynağı ayrı olarak alınabilir.

Son zamanlarda bu SSD ile ilgili şikayetler artmış galiba. Burada öyle deniyor.

Kafanız rahat olsun diye WD Green modelini alabilirsiniz.

2659 TL tutuyor bu sistem. İndirimleri kovalarsanız 2500 liraya toplarsınız.

Ben kendi topladığım sistemi alacağım siz bana her siteden parça önermişsiniz ben montajı yapılmış testleri yapılmış bir şekilde almak istiyorum. Yardımcı oldunuz teşekkürler artık PSU patlarsa yakın zamanda yazarım buraya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı