3200TL hangi panel monitör tercih edilmeli?

Bütçe
3200

krash

Decapat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Şu anda bir monitör arıyorum ve hangi panel monitör alacağıma karar veremedim. Ben de sizlere sormaya karar verdim. Hem FPS türü oyunlar oynuyorum hem de görüntü kalitesi açısından yüksek oyunlar oynuyorum. Sizce hangi monitörü almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi olarak FPS oyunlar falan ağırlıklı oynuyorsan VA Panel. Triple oyunlar oynuyorsan IPS alınabilir. Renkler ve canlılık olarak IPS daha iyidir ama uzun süreli oyun deneyimlerinde gözü yorar.
 
Ips alın bence, ben bir saçmalık yaptım 1k ips msi satıp, 2k va panel aldım. Tamam 2k güzel kaliteli ama ips paneldeki renkler yok.
 
Hocam IPS paneldeki renkler daha canlı ama uzun süre kullanımda aşırı göz yoruyor tabii size kalmış IPS panel öneririm.
 
Yakın zamanda Dell S2422HG 165 Hz Curved VA panel kullanıp daha sonra HP X24ih 144Hz monitöre geçtim, aktif olarak şehir dışında da ViewSonic'in TN panel bir monitörünü kullanıyorum. VA Panel'de Dust 2 tünel, ya da ETS 2 kabin içi gibi karanlık yerlerde görüntü adeta patates oluyordu ve genel olarak oyunlar seni görsel olarak tatmin etmiyor. IPS'in tek eksisi siyahlarda ışık hüzmesi olabiliyor ancak genel olarak renkler bariz daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı