32K'ya telefon önerisi

Bütçe
32000
Peki POCO veya Xiaomi almak mantıklı mı?
30 küsür verip çin malı almak mantıklı değil bence. İkisi arasından abim de kullanıp sorun yaşamadığı için poco markasını öneririm. Ancak genel anlamda öneri istiyorsan s24 varken bunların adını anmanız bile hata, alırsanız daha da hata olacağını düşünüyorum.

Peki POCO veya Xiaomi almak mantıklı mı?
Telefonun kendi arayüzünde dolaşırken bile reklam atan bir marka düşünün. İşte bu bahsettikleriniz o sınıfta. Güzel telefonları var evet ama arayüzlerinde bulunan bu reklam mevzusu ve Samsung'un OneUI'ı veya Apple'ın arayüzü kadar stabil olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşın yukarıda attığı S24 modeli 33k onu alıp geçebilirsiniz.

21 bin TL ön sipariş şu an, bütçenizi zorlamak istemiyorsanız kesinlikle alınır.

Telefonun kendi arayüzünde dolaşırken bile reklam atan bir marka düşünün. İşte bu bahsettikleriniz o sınıfta. Güzel telefonları var evet ama arayüzlerinde bulunan bu reklam mevzusu ve Samsung'un One UI'ı veya Apple'ın arayüzü kadar stabil olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşın yukarıda attığı S24 modeli 33K onu alıp geçebilirsiniz.

Açıkçası arayüzde anlattığınız reklamlardan hiçbirini görmedim ve X6 Pro cihazımda arayüzde hiçbir kasma olmadan kullanıyorum. Xiaomi'nin stok uygulamaları zaten standart bir kullanıcı için gereksiz, açmadığınız sürece reklam göstermiyor.

Açıkçası arayüzde anlattığınız reklamlardan hiçbirini görmedim ve X6 Pro cihazımda arayüzde hiçbir kasma olmadan kullanıyorum. Xiaomi'nin stok uygulamaları zaten standart bir kullanıcı için gereksiz, açmadığınız sürece reklam göstermiyor.
Kendim de kısa süreliğine Poco telefon kullandım ve bu durumdan muzdariptim. Ayrıca çevremde Xiaomi ve bu marka grup telefonlarını kullanan arkadaşlarımda da bu durum var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı