33000 TL Sistem Önerisi

Çok gibi geldi hocam fiyat bana 6700xt gibi kart için.
3070 ti gibi bir ekran kartına denk ve monitörde dahil sitede kulaklık veriyor adamın istediği fiyattandan 2.5k ucuz

Güncelledim. İlla r7 veya Intel 12 nesil mi olacak. 35 takılsın miss
Ryzen 5 kullanan biriyim ve güncel oyunlarda emin ol ekran kartına yetişemiyor birde 4070 ti diyorsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu video yu izleyetek ekran kartına bakabilirsin ve işlemcin dahada iyi olucak adam hiç bir oyunu low açmamış rdr2 higda en çok düşmüş fps ondada o çözünürlüğe rağmen highda 40 görmüş en düşük

2K'da bütçe bulunup 5800X3D alana kadar idare eder.
Adam 38-38 k ya sistem istemiş tekrar onu alıcam bunu alıcam dememiş

3070 ti gibi bir ekran kartına denk ve monitörde dahil sitede kulaklık veriyor adamın istediği fiyattandan 2.5k ucuz

Ryzen 5 kullanan biriyim ve güncel oyunlarda emin ol ekran kartına yetişemiyor birde 4070 ti diyorsun
3070ti çok daha güçlüde hocam sistem için fiyat epey fazla geldi 26bine 3070ti +5800x3d alınabilir gaminggen üzerinden geriye kalan paraya monitör vs alınabilir.

Gidip 3070 ti lı 3-4 senelik 8 GB ekran kartına yatırım yapmak mantıklımı sence ? Güncel ekran kartı ve güncel psu.
Attığım sistemdeki rx6700xt 12 gb ve performansı hala çok iyi neden yeni çıktı die direk saçma paralar versin ve 3 parça atmışsın adam sistem istemiş

Attığım sistemdeki rx6700xt 12 gb ve performansı hala çok iyi neden yeni çıktı die direk saçma paralar versin ve 3 parça atmışsın adam sistem istemiş
Kanka bak anakart, işlemci, ram,PSU, ekran kartı hepsini attım. Gidip bir kasa da beğenip içine montaj yapacak 🤣

6700xt vs 3070ti olarak hangisi daha güçlü?
Ben 4070 ti ile kıyasladın sandım 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı