33K Full+Full sistem toplama

İstersen FHD yerine HD kullan, DDR5 sistem var. 4060 Ti zaten teknoloji karti. DLSS 3.5, DLSS kare olusturma, daha az guc tuketimi, yeni mimari, gunumuze uygun.
Sahsen QHD kullanmayacagim, QHD ekran kartina gerek yok. 4060 Ti 8 GB zaten DLSS acip eski nesil devasa 3000 serisi kartlarini tokatlayip geciyorsa dusunmem.
DDR5 ve AM5 soket var. Tamamen yeni nesil, tamamen onu acik, tamamen gelistirilmeye hak kazanilmis.
Ryzen 5 7500F, Ryzen 5 7600 alternatifi.

Gamepower PSU degistirilir bir sure sonra.

Kasayı da değiştirecekse olabilir ama ikisine de bir tane sıvı soğutma gerekli işlemcileri çok güçlü kendi soğutucusu soğutamaz onları.

Kasayı da değiştirecekse olabilir ama ikisine de bir tane sıvı soğutma gerekli işlemcileri çok güçlü kendi soğutucusu soğutamaz onları.

Kasayi 300 fazla vererek Horizon mesh yapabilir. Mesh olur.

Sogutucu 224 XTS kurtarmaz mi?

@Jesus Wicked

Merhaba. Tüm donanım ekipmanları dahil bütçem 33 bin TL. Hazır sistem düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz sistemler var mıdır?
Prime'ın attığı sistemi al. yani bunu:

Ramleri +200 vererek patriot 5200 mhz yap.

SSD +90 vererek pny yap.

Kasayı gamepower horizon yap.

Monitör olarak da bunu al.

Toplam 32.400 falan ediyor. Klavye mouse alacaksın diye sistemden parça kısma sakın. Gerekirse birkaç ay dandik klavye mouse kullan ama sistemin en kralı olsun. Klavye dediğin 800 900e alınır ama bir sistem dediğin çok pahalı.

Hepsine baktım ama karar veremedim ben 1080p 144Hz monitörde oynayacağım olabilirse 16 GB VRAM'li ekran kartı olması daha uzun ömürlü geliyor bana bunlardan hangisini dersiniz.

Hepsine baktım ama karar veremedim ben 1080p 144Hz monitörde oynayacağım olabilirse 16 GB VRAM'li ekran kartı olması daha uzun ömürlü geliyor bana bunlardan hangisini dersiniz.
Hocam VRAM fazla olsa nolucak. Kartin gucu bi yere kadar. O mantik ile 3090>4080 diyelim. FG ve DLSS ile 8 yeterli olur. Eger 12 ve 8 versiyonu olsaydi haklisiniz ama Guc bittikten sonra VRAM neye yarayacak?

Hocam VRAM fazla olsa ne olacak. Kartin gucu bir yere kadar. O mantik ile 3090>4080 diyelim. Fg ve DLSS ile 8 yeterli olur. Eger 12 ve 8 versiyonu olsaydi haklisiniz ama guc bittikten sonra VRAM neye yarayacak?

Anladım hocam o zaman 4060 Ti daha iyi oluyor hangisini alayım o zaman bir de özelleştirmelerden hangilerini değiştireyim.

Anladım hocam o zaman 4060 Ti daha iyi oluyor hangisini alayım o zaman bir de özelleştirmelerden hangilerini değiştireyim.
Bana kalicak olursa RX6800 kesinlikle. EPIC-6800 / INTEL I5-12400F / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR intel istemissiniz. O da var. FSR3'te gelecegi icin ayrica saf guc olarak 6800'un cok daha onde olmasindan kaynakli bunu alin. VRAM'de Pastanin kremasi. Islemciyi 13400F yaparsaniz bi 8-10 fps katkisi olucaktir. Kesinlikle klavye mouse'tan kisip Monitor ve PC'ye yonelin.

Bana kalacak olursa RX6800 kesinlikle. EPIC-6800 / INTEL I5-12400F / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Intel istemissiniz. O da var. FSR3'te gelecegi icin ayrica saf guc olarak 6800'un cok daha onde olmasindan kaynakli bunu alin. VRAM'de pastanin kremasi. Islemciyi 13400F yaparsaniz bir 8-10 FPS katkisi olacaktir. Kesinlikle klavye Mouse'tan kisip monitor ve PC'ye yonelin.

Hocam klavye mouse 1Kdan fazla tutmaz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı