Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Ne kadardan 345TL'ye inmiş oluyor?
595 TL’den iniyor.

Aylık gamepass ultimate 45 TL
45x13=595 TL.

He ama şöyle bir şey var. PC için ultimate ile aralarında hiç bir fark yok diye biliyorum. Konsol için Online oynama olmuyor düz game pass’te. Düz game pass ile 45 TL indirim olmuş oluyor aralarında.

Aktif game pass üyeliği olmamasına gerek yok bu sabah ana hesabımdan 13 aylık aldım zaten orayı düzeltin. Boşuna iptal etmişsin. Ayrıca nasıl 270 lira oluyor 345 değil mi?
Hocam sizin de PC gamepass üyeliğiniz mi vardı? Benimki 24 hazirana kadar devam ediyor iptal etmeden üzerine alırsam sıkıntı olmuyor değil mi?

1686680850212.png

595 TL'den iniyor.

Aylık Game Pass Ultimate 45 TL.
45x13 = 595 TL.

He ama şöyle bir şey var. PC için Ultimate ile aralarında hiçbir fark yok diye biliyorum. Konsol için Online oynama olmuyor düz Game Pass'te. Düz Game Pass ile 45 TL indirim olmuş oluyor aralarında.

Fiyat farkı iyiymiş. Ultimate alınca bir fark olmuyor ama arkadaşın dediğine göre 1 ay daha üyelik veriyor tabii verdiği paraya değer mi bilmiyorum.

Gold'u kapatmazsan uzattırmıyor sayfasında aboneliği yönet geliyor uzat gelmiyor.

Evet hocam Gold'un yinelenen ödemesini kapatarak aldım.

Hocam sizin de PC Game Pass üyeliğiniz mi vardı? Benimki 24 Hazirana kadar devam ediyor iptal etmeden üzerine alırsam sıkıntı olmuyor değil mi?

Eki Görüntüle 1819801

Burada aktif olan PC Game Pass üyeliğimin yinelenen ödemesi açık şekilde satın alabilir miyim diye sormak istemiştim sorun olmuyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı