Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Geçen gün bende aldım teşekkür ederim. Nays ile alınca 70 lira iade yapıyor ve 275 liraya geliyor 12+1 ay ultimate. Nays kullanmak için uygulamasını indirip kurun sonra kayıt olun, iş bankasının uygulaması yani güvenirlirdir, bir çok platformda para iadesi yapıyor, 3 aydır kullanıyorum bugüne kadar 400 lira kazanmışım

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-06-20 at 11-51-37 Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!.png
    Screenshot 2023-06-20 at 11-51-37 Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 58
Geçen gün bende aldım teşekkür ederim. Nays ile alınca 70 lira iade yapıyor ve 275 liraya geliyor 12+1 ay Ultimate. Nays kullanmak için uygulamasını indirip kurun sonra kayıt olun, İş Bankası'nın uygulaması yani güvenirlirdir, birçok platformda para iadesi yapıyor, 3 aydır kullanıyorum bugüne kadar 400 lira kazanmışım.

Game Pass'i satın alırken nasıl Nays'ı kullanacağız ki?

Game Pass'i satın alırken nasıl Nays'ı kullanacağız ki?
Nays uygulaması para yüklenebilen sanal kart oluşturuyor, ödemeyi o kartın bilgileri ile yapacaksınız. Bir kaç gün sonra ödenen paranın%20si Nays bakiyesine geri iade geliyor. Nays ın avantajı çok mesela Steamde de %20 para iadesi yapıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı