AMr.TalhaA
Hectopat
Nays ile daha ucuza alınıyorsa Nays ile alayım fakat Nays'ı hiç duymadım ne yapmam gerek acaba?
2026 yılına kadar Ultimate aldım. Daha fazla almaya gerek yok diye düşünüyorum![]()
Al hocam hatıra olarak sakla.Gelecek zamlardan etkilenmemek için güzel bir yol alan herkese hayırlı olsun. (1000. mesaj h.o)
Geçen gün bende aldım teşekkür ederim. Nays ile alınca 70 lira iade yapıyor ve 275 liraya geliyor 12+1 ay Ultimate. Nays kullanmak için uygulamasını indirip kurun sonra kayıt olun, İş Bankası'nın uygulaması yani güvenirlirdir, birçok platformda para iadesi yapıyor, 3 aydır kullanıyorum bugüne kadar 400 lira kazanmışım.
Sağolun hocam.Şu an Ultimate alsam aldığım kadar uzar mı süre? 44.90 lira fena değil, 14 aylık hesabım var tek tek 12 ay daha Ultimate alsam olur mu?
Al hocam hatıra olarak sakla.
Fark etmez. Açık da kalabilir.En son Ultimate aldıktan sonra yinelenen ödemeyi kapat diyor muyuz?
Nays uygulaması para yüklenebilen sanal kart oluşturuyor, ödemeyi o kartın bilgileri ile yapacaksınız. Bir kaç gün sonra ödenen paranın%20si Nays bakiyesine geri iade geliyor. Nays ın avantajı çok mesela Steamde de %20 para iadesi yapıyorGame Pass'i satın alırken nasıl Nays'ı kullanacağız ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.