35.000 TL'ye oyun için Excalibur mu Monster mı alınmalı?

Bütçe
25000-35000
Dostum öncelikle merhaba. Bütçen küçük bir bütçe değil, yani iyi marka alınabilecek bir bütçe. Monster ve Excalibur almamanı öneririm canavar olursun. Kasası, içindeki donanımları, ekranı vs. kaliteli bir marka tercih edilmeli ki uzun ömürlü olsun. Lenovo Legion 5 serisi, Asus Rog Strix serisi ve Asus Tuf serisi (Asus Tuf yeni serisi), Dell gibi ürünleri tercih edebilirsin.

Kardeşim monster tulpar t7 v20.4 almıştı seni de kardeşim gibi görüp her ikisini de önermiyorum. Kardeşimin bilgisayarı aynı sebepten 3 yada 4 kere servise gitti. Sonuncu gittiğinde yeni bilgisayar verdiler. Servis iyi mi iyi en azından yeni cihaz verdiler ama sorun servisten gelince 3 5 gün bilgisayar çalışıp sonra bilgisayar hiç tepki vermiyordu. Ayrıca bir çok monster modelinde ısınma sorunu var. Casper için açıkçası benim ön yargımı kıramadı. Casper artık şöyle iyi tavsiye ederim vb bir yazıya da denk gelmedim. Diğer kardeşime hp victus 16 i5-12500 rtx3050 aldım şimdilik memnunuz ben acer nitro 5 i5-12500 rtx3050 ti kullanıyorum memnunum genel olarak. Ama senin bütçen daha yüksek biraz daha iyi işlemci özellikle ekran kartı olan bir model alabilirsin.

1000 TL'ye ileride 1 TB taktirabilirsin ASUS TUF kulaniorum 2 TB taktım sonradan.

Excalubur ve Monster'dan uzak durun hocam. Lenovo Legion bakabilirsin ya da TUF Gaming a15.

Kanka ikisinden de uzak durmanı öneririm.
ASUS, MSI ve HP gibi markaları tercih etmeni öneririm. Örneğin 30 bin liraya alacağın Monster veya Excalibur'un özellikleri daha iyi olabilir. Ancak seni 3-4 yıl belki götürür. Ama 30 bin liraya daha düşük özellikli bir MSI, ASUS seni senelerce götürebilir.

Vallahi ben babama söyledim yurt dışında alabilirse alacak alamazsa TR'den alacak zaten RTX 4070'li bir HP bir de ASUS var ROG 53 bin TL bence bu daha iyi.

Dediğim gibi bütçem 25-35bin arası ne alacağım pek bir fikrim yok sadece bu iki markayı çok duydum çevremde alan çok var model önerisi olan var mı?
Kanka git msi al 25 35 k varsa direk msi al hiç endişe etme canavar gibi markadır ikisini de tekler

Hocam Bence Monster Daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…