35.000 TL'ye oyun için Excalibur mu Monster mı alınmalı?

Bütçe
25000-35000
Merhaba, ben Akif 17 yaşındayım. İlk bilgisayarımı almak istiyorum. Heyecan var açıkçası bilgisayardan anlayan bir kişi değilim. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim var ise onlardan bir ricam olacaktır.
1- 25-35 bin Türk lirası harcayabilirim.
2- Monster ve Excalibur gibi markalar ne kadar iyi pek bilmemekteyim ve bu iki markalardan bir tane bilgisayar önermenizi istiyorum.
3-3D yazılım, render, video montaj işlerini yapmayacağım amacım yüksek FPS değerlerinde keyifli oyun oynamaktır.
4- Laptop alacağım masaüstü olmaz.
5- Uzun yıllar idare edecek ve keyifli oyun deneyimleri yaşamak istiyorum en son (Grand Theft Auto: San Andreas) oynuyordum çoğu oyunu ilk kez oynayacağım.
6- Ömürlük bir laptop almak istiyorum dediğim gibi sadece yüksek FPS değerlerinde kaliteden ödün vermeden oyun oynamak istiyorum.
Şimdiden bu formu kuran ve emeği geçenlere, ve yardım edeceklere teşekkür ederim iyi ki varsın Technopat.
Dostum öncelikle merhaba. Bütçen küçük bir bütçe değil, yani iyi marka alınabilecek bir bütçe. Monster ve Excalibur almamanı öneririm canavar olursun. Kasası, içindeki donanımları, ekranı vs. kaliteli bir marka tercih edilmeli ki uzun ömürlü olsun. Lenovo Legion 5 serisi, Asus Rog Strix serisi ve Asus Tuf serisi (Asus Tuf yeni serisi), Dell gibi ürünleri tercih edebilirsin.

Merhaba, ben Akif 17 yaşındayım. İlk bilgisayarımı almak istiyorum. Heyecan var açıkçası bilgisayardan anlayan bir kişi değilim. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim var ise onlardan bir ricam olacaktır.
2- Monster ve Excalibur gibi markalar ne kadar iyi pek bilmemekteyim ve bu iki markalardan bir tane bilgisayar önermenizi istiyorum.
3-3D yazılım, render, video montaj işlerini yapmayacağım amacım yüksek FPS değerlerinde keyifli oyun oynamaktır.
5- Uzun yıllar idare edecek ve keyifli oyun deneyimleri yaşamak istiyorum en son (Grand Theft Auto: San Andreas) oynuyordum çoğu oyunu ilk kez oynayacağım.
6- Ömürlük bir laptop almak istiyorum dediğim gibi sadece yüksek FPS değerlerinde kaliteden ödün vermeden oyun oynamak istiyorum.
Şimdiden bu formu kuran ve emeği geçenlere, ve yardım edeceklere teşekkür ederim iyi ki varsın Technopat.
Kardeşim monster tulpar t7 v20.4 almıştı seni de kardeşim gibi görüp her ikisini de önermiyorum. Kardeşimin bilgisayarı aynı sebepten 3 yada 4 kere servise gitti. Sonuncu gittiğinde yeni bilgisayar verdiler. Servis iyi mi iyi en azından yeni cihaz verdiler ama sorun servisten gelince 3 5 gün bilgisayar çalışıp sonra bilgisayar hiç tepki vermiyordu. Ayrıca bir çok monster modelinde ısınma sorunu var. Casper için açıkçası benim ön yargımı kıramadı. Casper artık şöyle iyi tavsiye ederim vb bir yazıya da denk gelmedim. Diğer kardeşime hp victus 16 i5-12500 rtx3050 aldım şimdilik memnunuz ben acer nitro 5 i5-12500 rtx3050 ti kullanıyorum memnunum genel olarak. Ama senin bütçen daha yüksek biraz daha iyi işlemci özellikle ekran kartı olan bir model alabilirsin.

Başka önerebileceğiniz modeller var mı TUF bilgisayara baktım ama dedğim gibi anlamıyorum YT bir tane video izledim sadece.
Bir de 500 GB yeterli olmaz diyorlar sonra artırırsın demeyin fırsat bu fırsat yoksa bir daha bilgisayar alamıyacağım.

1000 TL'ye ileride 1 TB taktirabilirsin ASUS TUF kulaniorum 2 TB taktım sonradan.

Merhaba, ben akif 17 yaşındayım. İlk bilgisayarımı almak istiyorum. Heyecan var açıkçası bilgisayardan anlayan bir kişi değilim. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim var ise onlardan bir ricam olacaktır.
4- laptop alacağım masaüstü olmaz.
5- uzun yıllar idare edecek ve keyifli oyun deneyimleri yaşamak istiyorum en son (Grand Theft Auto: San Andreas) oynuyordum çoğu oyunu ilk kez oynayacağım.
6- ömürlük bir laptop almak istiyorum dediğim gibi sadece yüksek FPS değerlerinde kaliteden ödün vermeden oyun oynamak istiyorum.

Kanka ikisinden de uzak durmanı öneririm.
ASUS, MSI ve HP gibi markaları tercih etmeni öneririm. Örneğin 30 bin liraya alacağın Monster veya Excalibur'un özellikleri daha iyi olabilir. Ancak seni 3-4 yıl belki götürür. Ama 30 bin liraya daha düşük özellikli bir MSI, ASUS seni senelerce götürebilir.

Merhaba, ben akif 17 yaşındayım. İlk bilgisayarımı almak istiyorum. Heyecan var açıkçası bilgisayardan anlayan bir kişi değilim. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim var ise onlardan bir ricam olacaktır.
4- laptop alacağım masaüstü olmaz.
5- uzun yıllar idare edecek ve keyifli oyun deneyimleri yaşamak istiyorum en son (Grand Theft Auto: San Andreas) oynuyordum çoğu oyunu ilk kez oynayacağım.
6- ömürlük bir laptop almak istiyorum dediğim gibi sadece yüksek FPS değerlerinde kaliteden ödün vermeden oyun oynamak istiyorum.

Vallahi ben babama söyledim yurt dışında alabilirse alacak alamazsa TR'den alacak zaten RTX 4070'li bir HP bir de ASUS var ROG 53 bin TL bence bu daha iyi.

Hocam Bence Monster Daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı