35.000 TL'ye oyun için Excalibur mu Monster mı alınmalı?

Bütçe
25000-35000
Selamlar kardeşim iki laptopuda kullanmış biri olarak açıkçası ikisinin de artı ve eksi yönleri var. Bi yerden bakınca servis sorunu yaşatmaz excalibur ve bi yönden de cihazda kullandığın boyunca garanti veriyor. Monster da iyi ama ekran kartında sanırım 4090lı olan var mı bilmiyorum geçmişte kullandım onlar da düzelttiği şeyler var.

Ben işin garanti tarafına takılırım açıkca söylemek gerekirse. Çünkü geçmişte çok sorun yaşadım çoğu markada. Ondan dolayı alırken ek garantisi şusu busu ne varsa almıştım :)

35K bütçen varsa karar senin ve alacağın memnuniyete bağlı. Her insanın kendi takıldığı şeyler vardır benim servis kabusum hep devam etti ve bundan dolayı tercihim farklı olmuştu :)

Yüksek değerde fps görmek istiyorsan bence masaüstü alman daha uygun olur. Dizüstü şart ise "gerçekten" derin bir araştırma yapsan iyi olur, 35 binin veba olmasını istemem.

Merhaba, ben Akif 17 yaşındayım. İlk bilgisayarımı almak istiyorum. Heyecan var açıkçası bilgisayardan anlayan bir kişi değilim. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim var ise onlardan bir ricam olacaktır.
1- 25-35 bin Türk lirası harcayabilirim.
2- Monster ve Excalibur gibi markalar ne kadar iyi pek bilmemekteyim ve bu iki markalardan bir tane bilgisayar önermenizi istiyorum.
3-3D yazılım, render, video montaj işlerini yapmayacağım amacım yüksek FPS değerlerinde keyifli oyun oynamaktır.
4- Laptop alacağım masaüstü olmaz.
5- Uzun yıllar idare edecek ve keyifli oyun deneyimleri yaşamak istiyorum en son (Grand Theft Auto: San Andreas) oynuyordum çoğu oyunu ilk kez oynayacağım.
6- Ömürlük bir laptop almak istiyorum dediğim gibi sadece yüksek FPS değerlerinde kaliteden ödün vermeden oyun oynamak istiyorum.
Şimdiden bu formu kuran ve emeği geçenlere, ve yardım edeceklere teşekkür ederim iyi ki varsın Technopat.
Excalibur rtx4090 ekran kartı kullanıyormuş çoğu PClerinde. Oyun pclerinde biraz daha performans odaklı ilerlemek gerekiyor bence. Bi de ramin güçlü oldu mu değme keyfine. Ben bu ekran kartı sorununu çoğu zaman yaşarım 35k veriyorsan sen yaşama derim

Merhaba, ben Akif 17 yaşındayım. İlk bilgisayarımı almak istiyorum. Heyecan var açıkçası bilgisayardan anlayan bir kişi değilim. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim var ise onlardan bir ricam olacaktır.
1- 25-35 bin Türk lirası harcayabilirim.
2- Monster ve Excalibur gibi markalar ne kadar iyi pek bilmemekteyim ve bu iki markalardan bir tane bilgisayar önermenizi istiyorum.
3-3D yazılım, render, video montaj işlerini yapmayacağım amacım yüksek FPS değerlerinde keyifli oyun oynamaktır.
4- Laptop alacağım masaüstü olmaz.
5- Uzun yıllar idare edecek ve keyifli oyun deneyimleri yaşamak istiyorum en son (Grand Theft Auto: San Andreas) oynuyordum çoğu oyunu ilk kez oynayacağım.
6- Ömürlük bir laptop almak istiyorum dediğim gibi sadece yüksek FPS değerlerinde kaliteden ödün vermeden oyun oynamak istiyorum.
Şimdiden bu formu kuran ve emeği geçenlere, ve yardım edeceklere teşekkür ederim iyi ki varsın Technopat.
Monster pişmanlıktır

Bu bütçede alınabilecek 2 mantıklı model var.
1) ASUS TUF A15 RTX 4060 (Benim de kullandığım, gayet güzel olan model)
2) Yukarılarda bir arkadaşın attığı RTX 3070 Lenovo Legion

Monster'in övülecek tek bir icraatı yok. Excalibur gömüp Monster övmeye çalışma boş boşa.

1 gündür muteliydim ayrıca Monster'i övdügüm falan yok sonuçta sponsoru veya herhangi bir şeyi degilim Monster karar ile alınır iyi çıkacagını söyleyen yok fakat dedigim gibi Excalibur aşırı kalitesiz cahil servisi var müşteri kaybetsinler diye insanları uyarmamda sakınca yoktur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı