35.000Tl sistem toplama

Bütçe
30000-35000 ( 40 olmadan ufak aşabilir )
Sistem sihirbazın dan topladığın parçaları kesinlikle sahibinden yada letgo dan almalısın hiç kullanılmamış ve temiz ürünleri daha ucuza bulabilirsin kağıt kalem al hepsini yaz bir kenara sonra araştır fiyatlarını 2. El olarak al . Öbür türlü çok pahalıya gelir

tamamdır o zaman sırf görüntü için kaliteden şaşmıyım ben
Görüntü için kaliteden şaşmak değil hocam.

Gamepower Warcry kasa fanları hariç diğer kasalardan eksiğini görmedim ben, artısı var hatta. Yani, çok iyi ve kaliteli bir kasa. Alınabilir.
Düzgün montaj yapılırsa en iyi kasalardan birisi haline geliyor.
S Tier'da yer alan eski kasam Core V51'den çok daha iyi.

Ancak, P500, P600 malzeme kalitesi daha yüksek kasalar tabiiki.

Görüntü için kaliteden şaşmak değil hocam.

Gamepower Warcry kasa fanları hariç diğer kasalardan eksiğini görmedim ben, artısı var hatta. Yani, çok iyi ve kaliteli bir kasa. Alınabilir.
Düzgün montaj yapılırsa en iyi kasalardan birisi haline geliyor.
S Tier'da yer alan eski kasam Core V51'den çok daha iyi.

Ancak, P500, P600 malzeme kalitesi daha yüksek kasalar tabiiki.
anladım dostum denenebilir o zaman warcry da. Montaj kısmını nasıl hallettin?

Montaj kısmını nasıl hallettin?
Montajcı bulamadım. Antalya'da insanlar çok uçuyor. 500TL aşağısına düzgün montajcı yok. Sen düşün. O yüzden kendim yaptım.

Düzgün montajdan kastım ise düzgün ve düzenli kablolama, vidaların eğri olmamasına özen göstermek, radyatörün iyi yerleştirilmesi ve hava akışını daha da iyileştirebilmek için yapılan özel şeyler; örneğin, ben hava sirkülasyonunun daha iyi olacağını düşünerekten dikey ekran standı aldım ve soğutucumun radyatörünün en üst sınıf olmasına dikkat ettim. Soğutucum Lian Li Galahad 360'in radyatörü ve pompasında aluminyüm birleşenler bulunmakta ve performans olarak Umut hocamın önerdiği Arctic LF II'den bir tık aşağıda ancak görüntüsü daha fazla hoşuma gitti. Fakat şuna da değinmek isterim ki; ben sadece görüntüye önem verseydim LCD ekranlı sıvı soğutmalardan alırdım, performansa hiç bakmazdım yani ki öyle yapmadım. Hem performans hem görüntü istediğim için Galahad 360 tercih ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı