tamamdır o zaman sırf görüntü için kaliteden şaşmıyım benGörüntü için kullanılabilir ama P500a Drgb'nin yanında iyi değil.
bir de fan büyük demiştiniz p500a'ya sığar değil mi? ve son olarak bu msi 750W mi yoksa son attığınız sharkoon 850 w mi?
tamamdır o zaman sırf görüntü için kaliteden şaşmıyım benGörüntü için kullanılabilir ama P500a Drgb'nin yanında iyi değil.
850w olanı alabilirsin.tamamdır o zaman sırf görüntü için kaliteden şaşmıyım ben
bir de fan büyük demiştiniz p500a'ya sığar değil mi? ve son olarak bu msi 750W mi yoksa son attığınız sharkoon 850 w mi?
Tüm yardımların için teşekkür ederim. Son olarak bunun monteleme süreci nasıl oluyor tüm her şey geldiğinde? Pek bilmediğim için soruyorum.850w olanı alabilirsin.
Evet p500a’nın üst kısmına sığıyor.
Sharkoon değil de daha iyi bir marka tercih etmelisin, indirimlerden 750w bronz düşün en aztamamdır o zaman sırf görüntü için kaliteden şaşmıyım ben
MSI MPG A750GF 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu nasıl?Sharkoon değil de daha iyi bir marka tercih etmelisin, indirimlerden 750w bronz düşün en az
Sharkoon değil de daha iyi bir marka tercih etmelisin, indirimlerden 750W bronz düşün en az.
Görüntü için kaliteden şaşmak değil hocam.tamamdır o zaman sırf görüntü için kaliteden şaşmıyım ben
anladım dostum denenebilir o zaman warcry da. Montaj kısmını nasıl hallettin?Görüntü için kaliteden şaşmak değil hocam.
Gamepower Warcry kasa fanları hariç diğer kasalardan eksiğini görmedim ben, artısı var hatta. Yani, çok iyi ve kaliteli bir kasa. Alınabilir.
Düzgün montaj yapılırsa en iyi kasalardan birisi haline geliyor.
S Tier'da yer alan eski kasam Core V51'den çok daha iyi.
Ancak, P500, P600 malzeme kalitesi daha yüksek kasalar tabiiki.
Montajcı bulamadım. Antalya'da insanlar çok uçuyor. 500TL aşağısına düzgün montajcı yok. Sen düşün. O yüzden kendim yaptım.Montaj kısmını nasıl hallettin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.