Benim attığımda zaten soğutucu var.Bu sistemlere ek olarak soğutucu almalı mıyım?
Merhaba 35-40 bin TL arası bir bütçem var. Sistem toplamak istiyorum. Bir arkadaşım.
Bu sistemi attı. Sizce bu sistem iyi mi? Önerilerinizi bekliyorum.![]()
KUARK-DRAGON MD / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-DRAGON MD / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
7800 7700 olanmıBenim attığımda zaten soğutucu var.
kışın pek sorun olmaz ama yaza doğru en azından kule tipi soğutucu alın diğer sistemi alacaksanız.
Özelleştirip alabilirsinTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 2295387
Bu şekil özelleştirip alabilirsin. Bütçeyi çok az aştım ama...
7800 7700 olanmı
Önemli olan soğutucu değil RAM ve SSD markası.
Sapphire köklü AMD ekran kartı üreticilerinden.Ama Pulse seviyesi giriş seviye bir model.Hocam baktımda ekran kartının markasını ilk kez duyuyorum iyi bir markamı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.