35 bin TL 4070 sistem önerisi

Hamdi Gökgüll

Megapat
Daha fazla  
Selam. 35k bütçem var. 4070'li bir sistem almak istiyorum. Piyasada çok farklı F/P markalar var fakat kaliteli olup olmadıklarını bilmiyorum. Hazır sistem veya ayrı ayrı parçalar önerebilirseniz sevinirim.

Bu daha iyi.

Ventus :(

Monitörlü klavyeli işletim sistemli iyi bir sistem bulmak zor. Ben sizin yerinizde olsam bilidinik mağzalardan ASUS MSI gigbaytle ağırlıklı 3070'li sistem toplarım. Bende MSI 3070 Suprim'e X var çatır çatır her oyunu Full ayarlarda açıyor. Ya da biraz daha beklerim para biriktirir kaliteli bileşenler alırım. Özellikle anakart konusunda hassas olun. Yoksa çok problem yaşarsınız.

Ventus fiyatına göre iyi soğutma yapamıyor bence. Yine de teşekkürler.

Özelleştirme kısmından DeepCool 240mm soğutma ekledim ayrıca SSD'yi 980 Pro ile değiştirdim. Önerebileceğin farklı bir özelleştirme var mıdır acaba?

Monitörlü klavyeli işletim sistemli iyi bir sistem bulmak zor. Ben sizin yerinizde olsam bilidinik mağzalardan ASUS MSI gigbaytle ağırlıklı 3070'li sistem toplarım. Bende MSI 3070 Suprim'e X var çatır çatır her oyunu Full ayarlarda açıyor. Ya da biraz daha beklerim para biriktirir kaliteli bileşenler alırım. Özellikle anakart konusunda hassas olun. Yoksa çok problem yaşarsınız.

Monitör ve klavye ihtiyacım yok. Bu bütçeyi sadece kasa için ayırdım.

Merhaba;
Link üzerinde ki sistemi resimde ki seçili parçalar ile inceleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• onerı666.png
    onerı666.png
    47,7 KB · Görüntüleme: 55
Hocam 8x2 koymuşlar ileride 32GB ugradelenemez. Bir de ekran kartı Ventus 2x bu paraya 32 RAM'li teker teker toplanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı