35 bin TL ile sistem toplamak mı hazır sistem almak mı?

monto

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba bütçem maksimum 35 bin TL 7500F 7700XT sistem toplamak ya da hazır sistem almak istiyorum, kendim dizersem 33 bin TL'ye geliyor hazır alırsam ise 1TB M.2 seçeneği ile 34 bin TL'ye geliyor. Anakartta ve kasada öyle aman aman fark yok ekran kartları bile aynı (Gigabyte 7700XT) aradaki bin TL için dizmek daha mı mantıklı yoksa hazır almak mı? Sistem bu: AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda Aslında Sinerji'de daha uygunu var fakat o siteden mağdur olan tanıdığım var.

Merhaba bütçem maksimum 35 bin TL 7500F 7700XT sistem toplamak ya da hazır sistem almak istiyorum, kendim dizersem 33 bin TL'ye geliyor hazır alırsam ise 1TB M.2 seçeneği ile 34 bin TL'ye geliyor. Anakartta ve kasada öyle aman aman fark yok ekran kartları bile aynı (Gigabyte 7700XT) aradaki bin TL için dizmek daha mı mantıklı yoksa hazır almak mı? Sistem bu: AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda aslında Sinerji'de daha uygunu var fakat o siteden mağdur olan tanıdığım var.

Sistem toplamayı biliyorsan kesinlikle topla ama fazla anlamıyorsan Gaming Gen TR'den al.

Sistem toplamayı biliyorsan kesinlikle topla ama fazla anlamıyorsan Gaming Gen TR'den al.
Ya hiç bilmiyorum değilim ama amatörüm ilk Bilgisayarım olcak (masaüstü için önceden 1 tane laptopum olmuştu) aslında en başta toplamaya meraklıydım fakat çevremdekiler ne gerek var az daha ver kolay olsun kafasında oldukları için aklıma takılmıştı. Neyse reis önerdiğin sistem varsa atarmısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı