Kesinlikle 1660 Tİ daha iyidir. RX 580 ile 1660 Tİ arasında çok fark var. Diğer 1660 Tİ’ların gerisinde de kalsa yine de daha iyidir. Dediğiniz gibi kasanın hava akışı berbat. Bu arada ben de V4 sistemi özelleştirerek aldım. V4’ten eser kalmadı ama olsun adı V4
Ben de DADG2 alacaktım. Tam sipariş vereceğim gün V4 çıktı. Sabah sipariş verecektim iyiki vermemişim dedim. Çünkü kasanın hava akışı berbattı ve o zaman Wraith Max soğutucu vardı. Her açıdan daha avantajlıydı. Bu arada şunu da söylemek isterim DADG2’deki 1660 Tİ eklentisi kalktı. RX 590 stoğu olmadığı için böyle birşey yapmışlardı ama şuan tekrar geldi. O yüzden 1660 Tİ yok.
FreeSync konusunda da sıkıntınız olmasın çünkü artık FreeSync monitörlerde de G-Sync kullanılabiliyor. Ben şuan kullanıyorum. Hem önemli olan Sync teknolojisi değil monitörün Hz kapasitesi. Ben mesela 75 Hz monitör aldım. G-Sync açıkta olsa monitörün FPS’ini geçemeyen oyunlarda (Zula) yırtılmalar oluyor. O yüzden V-Sync kullanıyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi?