3500-4000TL drone önerisi

YUSER

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM
Merhaba babama doğum günü hediyesi için köyde kullanılacak bir drone almak istiyorum.
İstediğim özellikler;
En az 1km mesafe.
Rüzgarda düşmemesi.
En kötü 25-30dakikalık pil süresi.

Bütçe maksimum 4K olacak şekilde bütçem var. Sıfır ikinci el fark etmez, önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el biraz sıkıntı düşmemiş kırılmamış bulmaz zor herkes çarpıyor bir yerlere sonuçta.
Bu model bende var eski bir model daha güncel modelleri vardır.
Dji bakabilirsiniz ama o fiyatlara bulunur mu bilmiyorum .
Aden modelleri oldukça dayanıklı mesafeyi tuttursanız bile tek pilde 30dk zor.

İkinci el biraz sıkıntı düşmemiş kırılmamış bulmaz zor herkes çarpıyor bir yerlere sonuçta.
Bu model bende var eski bir model daha güncel modelleri vardır.
DJI bakabilirsiniz ama o fiyatlara bulunur mu bilmiyorum.
Aden modelleri oldukça dayanıklı mesafeyi tuttursanız bile tek pilde 30dk zor.

Siz bu dronedan memnunmusumuz ve adenin kaliteli modelleri nedir?

Son düzenleme:
Mesafe 1000-1500 metreye çıkınca 20k oluyor geliyor fiyat. Aden FX 67 Pro modeli.

Ben memnunum alırken o zaman 3 farklı model almıştık hepsi sağlam daha.

Ben memnunum alırken o zaman 3 farklı model almıştık hepsi sağlam daha.

Hocam bütçeyi 5kya çıkarırsam ne önerirsiniz?

İlk kez alacaksanız çok pahalı bir model bakmayın bence açık arazide düştüğü zaman bulması bir hayli zor oluyor çünkü. 5K için bakayım.

5k limite göre genelde corby modelleri var ama uçuş süreleri Max 14 dk tek batarya ile bu markayı incelemedim ama YouTube'ta yeterince yerli içerik var inceleme olarak.
Fly more combo olan paketlerde 2-3 batarya oluyor hemen batarya değiştirip uçuşa devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
İlk kez alacaksanız çok pahalı bir model bakmayın bence açık arazide düştüğü zaman bulması bir hayli zor oluyor çünkü. 5K için bakayım.

5K limite göre genelde corby modelleri var ama uçuş süreleri Max 14 dk tek batarya ile bu markayı incelemedim ama YouTube'ta yeterince yerli içerik var inceleme olarak.
Fly more combo olan paketlerde 2-3 batarya oluyor hemen batarya değiştirip uçuşa devam edebilirsiniz.

Merhaba hocam bu ürünü buldum uygun mudur?

İkinci elde baktığım zaman bu 2 DJI drone u gördüm markası kaliteli olduğu için bütçemi çıkarabilirim bu modeller nasıldır.

Son düzenleme:
DJI modelleri her zaman daha iyidirler ama ilan tarihleri eski satıcılarla konuşmanız lazım batarya ömürleri ne kadar kaç batarya var uçmasında bir sıkıntı var mı gibi. Corby modellerini bilmiyorum. Ama tüm modelleri YouTube'tan aratarak incelemeniz daha iyi olacaktır en başta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı