3500 TL GTX 970 sistem toplama

Gripex

Kilopat
Katılım
27 Mart 2014
Mesajlar
886
Yer
Niffelheim
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arada çektiğim oyun videolarını editleyip renderlemek istiyorum. Şöyle bir sistem kurdum iyi midir ? Kasa olarakta pencereli bir kasa istiyorum şu ikisi arasında kaldım hangisi iyidir ya da sizin önerdiğiniz başka bir tane var mıdır ?
Gtx 970 Sistemm.png


CORSAIR CC-9011075-WW 100R Carbide Serisi USB3.0 Pencereli Kasa - inventus
ZALMAN Z3 PLUS Black Fan Kontrollü USB3.0 Pencereli 4ad120mm Güç Kaynaksız Kasa - inventus
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spec Alpha hoşuma gitti yeni heralde :)

Bir video kayıt için 200 tl+rx 480'e gore eski bir ekran karti almak bence biraz saçma oluyor.yine de kararina saygılı olarak

THERMALTAKE CORE V31 80PLUS BRONZE 650W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA
Yeni dediğin kart eskisinden düşük fps sağlıyor ve video çekmek için uygun değil.
 
Technopat'ın testlerini incelersen anlarsın daha iyi olduğunu,video olayını bilmiyorum tam olarak ama bir programla halledilir.
 
Rx 480 oc li modelleri beklemeni kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmazsın

Daha düşük fps sağlıyor dediğin kart referans sürümü, şuan herşey karışık . Bekle bi asus msi çıkarsın , hala 970 dicekmisin bakalım
 
RX 480 GTX 970 den daha iyi bir kart sadece Nvdia destekli oyunlarda GTX 970 karta özel sürücüsü bile çıkmayan referans tasarım kart ile eşit fps veriyor.
 
Bütçemi biraz daha arttırıp şöyle bir sistem hazırladım tek korkum darboğaz yaşar mıyım acaba? Onun dışında bir eksiği var mıdır?
Gtx 1070.png
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı