3500 TL Sistem Tavsiyesi

Kadir Usluer

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce kendime bu sitedeki arkadaşlar sayesine muhteşem bir bilgisayar topladım..
Şimdi abime bir bilgisayar topluyoruz.. Bu sistem Kastamonu yolcusu :)
Aklımı karıştıran sadece şu Skylake olayı.. Böyle bir sisten toplamışken skylake şart mıdır?
Sİstem aşağıda.. Şimdiden teşekkürler..

Adsız.png

Adsız.png

Yukarıda işlemci gözükmüyor. i5 4460 işlemciyi azalttım ama darbogaz olmayacak. 60GB SSD yeter, işletim sistemi kurarsın ona yeterli olur. İşlemci sogutucusu aldım, oyunlarda işlemcin hiç ısınmayacak, yani bu sistem 6-7 yıl gider. Termal macunun ve fan temizlemesini ihmal etmezsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Senin topladığın sistem daha kötü. 4460 zaten stok fanı ile geliyor ve gayet güzel soğutuyor SSD ise daha sonra alınır. Bence şöyle olmalı.

Ara Toplam2.560,89 TL
Toplam KDV460,96 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.021,85 TL
[TBODY] [/TBODY]

@Silinen üye Senin topladığın sistem daha kötü. 4460 zaten stok fanı ile geliyor ve gayet güzel soğutuyor SSD ise daha sonra alınır. Bence şöyle olmalı.

Ara Toplam2.560,89 TL
Toplam KDV460,96 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.021,85 TL
[TBODY] [/TBODY]
Her işlemci ısınır hala şöyle diyenleri anlamıyorum. Sanki Intel hiç ısınmayan işlemcilerden.

NOVA INTEL i5 6500 Skylake Oyun Bilgisayarı, Fiyat: 3.367 TL
Bunu almalısın, hem DDR4 hem de hazır toplanmış direk sana gönderiyorlar çok iyi bir kasa ilerde bu kasayı alacağım fakat biter hemen bence sen kap :D Boşuna sistem toplama bence en iyisi bu ve en iyi alınabilecek kasa. İstersen ekran kartını yetkililere ulaşarak R9 390 gibi şeyler yapabilirsin :D

Eki Görüntüle 110734
Yukarıda işlemci gözükmüyor. i5 4460 işlemciyi azalttım ama darbogaz olmayacak. 60GB SSD yeter, işletim sistemi kurarsın ona yeterli olur. İşlemci sogutucusu aldım, oyunlarda işlemcin hiç ısınmayacak, yani bu sistem 6-7 yıl gider. Termal macunun ve fan temizlemesini ihmal etmezsen.

SSD'yi daha sonradan 250 GB almayı dusunuyor o yüzden 500 GB'lık disk sectık.. Saol yorumun için..

Alternatif.
inventus.com
30 lira daha fazla verilirse 2x4 ram alınabilir.

Eki Görüntüle 110738

Skylake şartmıdır.. Aradaki bu kadar para farkına değer mi? Asıl sorum bu yoksa topladıgım sisteme güveniyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı